NÅR MAN TROR MAN KAN..

EN NY WEEKEND TRUER..

(Fotocred: Camilla)

 JEG BLINKEDE, HVAD SKETE DER… Så blev det den tid igen, jeg ved ikke hvordan det er sket, og hvor tiden blev af, men på et split sekund gik der næsten et år, ikke helt, men 11 mdr.  – og vores årlige fest DABS er endnu engang på trapperne, og på Lørdag, skal vi vise vores smukkeste skrud af en kjole, og alle vores diamanter og diademer frem. Sidste år havde vi Thomas Helmig som underholdning, men de må ha´ sprængt budgettet, for i år har vi Michael Carø og band, jeg ved ikke hvad jeg skal forvente, men jeg håber det bliver rigtig godt. .

Jeg glæder mig dog helt vildt, om musikken er god eller ej, men det skal holdes på Hotel Shangri La, som er vores nabo, hvilket betyder jeg kan rulle M lige ned af bakken, hvis han bliver for fuld, og så kan jeg lunte tilbage til festen – eller omvendt ; )
Jeg havde planlagt fra start, jeg ikke gad at falde for det ræs med luksus gevandter og genbruge noget jeg havde i skabet. Min smukke blonde buksedragt fra H&M til den nette sum af 399,- …. Baaaaaaahhhh og tak til Camilla, for jeg skulle på kjole jagt med hende, og endte med at være den eneste der fandt en! Jeg har dog valgt at leje en, da budgettet ikke lige var til, jeg kunne købe en. Men one man´s trash – is another man´s treasure.

Jeg maler selv mine negle, jeg tager nogle af mine gamle sko eller eget design på, jeg genbruger min nytårstaske fra H&M, jeg lægger selv min makeup – men bruger penge på leje af kjole og opsætning af hår. Hvis jeg skulle gøre det selv, så ville jeg jo ligne en hund der havde fået en spand kold vand i hovedet. Så håber på de kan gøre det bedre, end hvad jeg selv kan præstere, forventningerne er derfor ikke så høje .

Mange ting oplever man når man bor i udlandet, og det elsker jeg ved at bo i Singapore, men der er også rigtig mange ting, man går slip af, og som godt kan knibe lidt i hjertet…  I morgen er det den 1 Marts og min julegave til min mor skal indløses, og det glæder jeg mig helt vildt til på hendes vegne. Jeg ville ønske jeg kunne være i Danmark sammen med hende, når hun i morgen aften skal til Svendborg for at se Linse´s Talkshow, og var der noget jeg hellere ville så var det at være lige der, og se hendes show – sammen med min mor. Men jeg ved hun kommer til at hygge sig med hendes veninde, så det er godt nok for mig (næsten) ♥

Men som det er gået op for mig, så er det, at tiden ikke står stille, og hvis jeg føler jeg lige har danset til ‘Det mig der står herude og banker på’, men det næsten er et år siden, så er det et tydeligt tegn på at tiden venter på ingen, du har kun dig selv til at tage ansvar for, at få det bedste ud af den tid du/man har. Om det er i danmark, Asien eller hvor i verden man opholder sig, så gør ikke noget halvt. Snus alt ind du kan, put minderne i din hjerte-hukommelses æske, kram dine veninder, ring til din familie, kys din kæreste, nus dine børn – og elsk som der ikke er en dag i morgen. Livet er f*****g great, og det skal vi huske os selv på. Selv om det regner, og det er koldt. Selvom kæresten på 10 år stadig ikke smider sine boksershorts i vasketøjsspanden, selvom børnene har snot næser og til tider er snotunger. Så ville livet ikke være det samme, uden de var der til at spolerer freden.

Når jeg skriver det her, så er det ikke for at spille hellig og for at lyde smart, bedrevidende og overskudsagtig, så er det for minde mig selv om det også, for jeg kan sgu nok godt være noget af en bitterfisse, der glemmer hvor godt hun har det – og hvad fa´en bilder jeg mig egentlig ind. Jeg har mad på bordet, trævler på kroppen, en familie der holder af mig, og synes jeg er bomben – og verdens bedste veninder, what´s not to like…? Men når man har været sammen med sit barn i 2 uger på cruise, og hun har været syg næsten lige siden vi er kommet hjem, så er mor sgu bare lidt træt, og hvis det ikke var fordi de var blevet hejst, så havde jeg fået lange patter…. Men jeg skal være bedre til at se lyst på livet, og det vil jeg arbejde på.. Jeg starter på mandag, når jeg også har moralske tømmermænd ; )

Shame on me‘ ♥

XX
R

 

4 kommentarer

 • Rikke

  Hvor er dit smukke tøj fra? 😍 Og har du selv bundet trøje op eller er den sådan?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Hej Rikke,

   Min skjorte er ny og er fra ZARA, jeg har selv bundet knuden – Min nederdel er næsten ny og fra H&M, sandalerne er også H&M og deres basic mener den koster 99kr ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Denise Amanda

  Fint indlæg Rikke 🙂 Det er altid en god ide at minde sig selv om at man har det godt. Vi er jo gode til at glemme det. Og hvor ser du godt ud! Håber i får en fantastisk fest 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er nemlig det vi er, så altid godt med en reminder ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN TROR MAN KAN..