SKAL, SKAL IKKE // LÆS MERE..

SINGAPORE BY DAY // THEY SEE US STROLLING..

JEG HOLDER PLANEN… Jeg skulle gå mere i 2017. Tjek. Jeg skulle se mere af Singapore. Tjek. De sidste par dage har jeg gået, som blev jeg betalt for det. 15 km forleden aften, 12 igår med min veninde Trine. 10 km i dag med Camilla & Mette – mine kollektiv piger. Vi bor allesammen nu sammen i Orangehuset. Altså vi har hver vores lejlighed, men ellers er det ét stort kollektiv. Så hyggeligt. M og jeg skal ud og gå i aften igen, vores ugentlige tur, det glæder jeg mig til. Det bliver bare en lille tur, men lille bedre end ingen. Jeg kan stadig ikke træne, så alle de her turer er bare SUPER for min krop, og vil stadig fortsætte med dem, selv når jeg kan træne Reformer igen ; )

CHINESE NEW YEAR Tøserne og jeg, vi gik hele vejen til China Town for at spise på en cafe der hedder PUNCH og for at se alt Chinese New Year dekorationerne. Year of the Rooster er vi i og de går ikke ned på pynt, lad os bare sige det sådan. Asiater elsker alt hvad der har med pynt at gøre. Om det er Jul, Diwali, CNY eller andet gøgl, så er de der, og det er sjældent kønt. Sagt på en pæn måde, men man bliver så munter af det, og så kan jeg sagtens leve med, det ligner Gertrud Sand på crack ; )

Efter min lange gå tur med Cam Cam & Mette, skyndte jeg mig hen til min veninde Stine og Baby Ava, og vi tog også en lille stroll til et område der hedder Tiong Bahru, som har de hyggeligste cafeer og butikker at kigge på. Det er et upcoming område, og minder meget om Vesterbro bare med Asiatisk twist. Det er så autentisk som Singapore kan blive, og jeg er virkelig stor fan af det sted. Vil nok våge og påstå det én af mine favorit steder i hele Singa – man skal bare ikke tage derhen på en Mandag, der er alt nemlig lukket. Been there done that.

FOODIE MARKET Hvis man bor i Singapore, så skal man købe ind hos deres Foodie Market, for de har meget billigere ting der, end andre steder og en super slagter. Der er både Lurpak og dansk bacon… Nooom Nooom ♥  OBS man skal dog medbringe cash eller Nets kort, for de tager ikke Dankort.

Jeg elsker seriøst den her by, og frygter lige pt. den dag vi skal herfra, livet er pretty great, jeg kan ikke klage ♥♥♥

HUSK at læse mine facts om Singapore lige HER.

 

XX
R

7 kommentarer

  • Mie

    Årh manner!!! Nu får jeg seriøst lyst til at hoppe på det første fly og komme og besøge dig <3 #savn

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Du kommer bare babe. Dit værelse står tomt ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar
  • Helle

    Ved du hvor nederdelen på billedet er fra? 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Har du været i Mustafa tormagasinet i Little India? Det er satme et crazy sted.

    Nøj hvor jeg desuden savner Singapore.

    Siden  ·  Svar på kommentar
    • Rikke May

      Jaaaaah. Jeg har været der mange gange, elsker alle deres ting. Men må ærligt indrømme jeg var ved at hyle de første gange jeg var der, for jeg kunne hverken finde toilet eller udgang… Craziness. Man skal IKKE gå derind, hvis man er træt eller sulten, så får man et breakdown så stort det er.

      ; )

      Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKAL, SKAL IKKE // LÆS MERE..