LADIES NIGHT. BESØG HJEMME FRA & PAPARAZZI..

GONG XI FA CAI..

img_2783

(I will always be right behind you ❤️)

HAPPY LUNAR NEW YEAR .. Denne weekend fejrer vi Kinesisk nytår, og det er altså noget man kan mærke de går op i. Der var pynt til Jul, men det er ikke rigtig deres store dag, det er denne uge, og (næsten) alt har været lukket siden igår… Noget træls, men fair nok, når det nu skal være. Butikkerne har normalt åbent til 22-23.00 om aftenen, så man kan altid shoppe eller købe ind, og de fortjener faktisk at have fri ♥

Vi har ikke lavet så meget i dag, da jeg IGEN har fået influenza, jeg skal så meget til lægen på på tirsdag når de åbner, for jeg har været syg hver mdr. nogle gange 2 gange med seriøst influenza. Hvis jeg havde været et dyr, så var jeg blevet slagtet for længst -Jeg tænker jeg må mangle nogle vitaminer eller andet, for jeg bliver syg for et godt ord ; )

Men så længe jeg er frisk til den 5 feb. hvor vi rejser ud og ser verden, så overlever jeg nok – er der nogen der har det på samme måde? Man skulle ikke tro, man kunne blive så syg i varmen, men det må være alt den aircon vi har herude, der gør mig super nedkølet.. Tips og tricks modtages.

M og Bella, var på egen hånd i dag, de var ude og gå en lang tur og se Lion Dance. Jeg lå i sengen, og tog en morfar.. Det var først hen ad aftenen, jeg fandt kræfterne til at bevæge mig ud af min hule. Med et langt bad, en håndfuld panodiler i maven, følte jeg mig nogenlunde som et kvart menneske. Jeg manglede VICKS, panodiler, bind og lommeletter.. De tre af tingene kunne jeg nok godt have lokket M til at købe til mig, men bind… arhhhh.. så vil han nok hellere banke søm ned igennem neglene, end at stå og skulle købe dem. Så mor måtte ud på tur. Det var nu sundt nok, jeg fik lidt luft, og ikke følelsen af, jeg havde været lukket inde hele dagen, og Bella var glad for vi lavede noget sammen, hun har fri, da det er nytår, og skal først i skole igen på Onsdag – luksus livet i en expat skole.

I morgen er der kun EN dag til familien kommer på besøg, der bliver talt dage, minutter, sekunder, for vi er klar parat ♥

Håber i har haft en dejlig weekend.

XX
R

7 kommentarer

 • Vil M seriøst ikke købe bind for dig, hvis du er syg? Elle er det bare en formodning fra din side? For for fanden da – er han en voksen mand eller en tøset 15-årig? Jeg håber, at det er dig, der ikke tænker højt nok om ham.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej, det ville han nok hvis det virkelig var nødvendigt, så nok mere en formodning fra min side ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Ha ha, ro på nu Caroline – det er bestemt heller ikke højt på listen over de ting, min mand helst vil købe til mig, uden jeg vil karakterisere ham som en tøset 15-årig… Men hvis jeg virkelig ikke kunne gå udenfor en dør gjorde han det da. Sikkert det samme med Rikkes M!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Nej true. Ikke umuligt at få dem til, men heller ikke øverst på deres liste – og man skal i hvert fald ikke forvente, de læser op på sugeevne ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • B

   Åhhh HA HA – nej ikke rigtigt!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Afsti, afsted ned ham 😉 Selvfølgelig kan han købe bind til sin lækre kone – er sikker på du også gør mange ærinder for ham 😀 Han kan altid købe et par ekstra ting så det bliver knapt så pinligt😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja, jeg kunne altid lige bede ham om et pornoblad og en pakke kondomer .. Hahah ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LADIES NIGHT. BESØG HJEMME FRA & PAPARAZZI..