VELKOMMEN TIL DANMARK // FUCK NU AF..

THE EAGLE HAS LANDED // NU KAN JULEN BARE KOMME…

farmand

Klokken 5 i morges ringede vækkeuret, og det var ikke fordi jeg skulle ‘vendes’ om på den anden side eller havde tisset i sengen… Nej, Bella skulle fragtes til lufthavnen for at hente hendes far, det havde jeg lovet hende ♥ Jeg prøvede ellers noget så ihærdigt at lokke hende til at blive under dynen og han så skulle hoppe i en taxa og selv komme til havnen, men den gik altså ikke ; )

… fair nok, så.. ; )

Vi havde shoppet for 4 millioner hos lagkagehuset, så han kunne få noget af hans yndlings morgenmad, og noget som man savner allermest når man bor ude. Dansk brød. Der findes altså ikke noget bedre, det må vi bare sande. Og lige gyldigt hvor meget de prøver på at efterligne Skandinavisk brød, så når de os ikke til sokkeholderne. Så vi nyder det ekstra meget, når vi så er hjemme, som så mange af danmarks andre skatte♥

Ønsker jer den bedste Torsdag, nu skal der julehygges.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VELKOMMEN TIL DANMARK // FUCK NU AF..