NÅR MAN BESØGER MALMØ ALT FOR TIDLIGT // AKADEMIKLINIKEN..

NÅR FROSTEN BIDER PÅ RUDEN..

I´M ALIVE jeg tjekker lige hurtigt ind fra ‘bryst’ havnen.. Jeg er okay. Jeg har lidt ondt, men ikke mere end som da jeg pressede Bella ud igennem min fødselskanal – og det var ikke smertefrit skal jeg lige hilse og sige. I går var jeg ude i 10 min for at hente smertestillende, det var meget rart at mærke vinden i mit hår og kulden der bed i næsen. Men hurtigt måtte jeg trække mig tilbage, da østerbro´s mange mennesker alligevel blev lidt for meget for mig ; )

Jeg er nu på dag 2 1/2 så jeg satser på jeg har det meget bedre, når jeg rammer næste uge. Eller det kan man i hvert fald håbe på. Jeg har hverken nået at få julepynt op fra kælderen eller købe juletræ og det er jo ligesom lidt presset lidt nu, hvor jeg ingen mand har der kan hjælpe mig og M lander den 22 og skal direkte til julefrokost.. Bum bum..!! Jeg håber jeg når det hele, ellers bliver der lidt juletomt i hytten her.

Jeg befinder mig trygt under min dyne, og har ingen planer om at bevæge mig, om jeg så ville så kunne jeg ikke. Jeg savner allerede at sove på maven, og det er der bare ingen udsigt til i meget meget lang tid, desværre…!

Jeg ønsker Jer den bedste dag, og send lige lidt god karma min vej ♥

XX
R

5 kommentarer

 • Iben

  Har du fået implantater i ? 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Men det havde du fået lavet? )hvorfor igen? Hvis jeg må spørge ?
  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Min brystmuskel har åbenbart været så tung, så de er faldet ´ned´ igen – og så havde jeg noget med min ene brystvorte som sad lidt skævt. Men nu skulle det spille, og nu skal jeg bare hele ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Holdte det første løft ikke?
  Drømmer jo selv om et løft, men troede kun man skulle under kniven en gang

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

NÅR MAN BESØGER MALMØ ALT FOR TIDLIGT // AKADEMIKLINIKEN..