SERVICE ALARM // JANE KØNIG JULEKALENDER..

MODVIND. LANGE PATTER OG RYNKEHUD..

image1

DILLER MANDAG Man ville lyve, hvis man sagde min Mandag ikke suttede pænt meget diller 🙅🏼Vågnede med influenza 😷og noget der mindede om en semi bug fra Thailando – eller måske en reaktion, fra alt det alkohol og Mc Donalds jeg konsumerede i weekeden 🍔🍟 Hæveautomaten åd mit kreditkort, og banken vil ikke udleverer det igen, da jeg ikke er gift med Mr M, og ‘kun’ er noteret i banken som ‘professionel housemaker – single with a child’ og så ved alle jo man er TOTALT utilregnelig og ingen rettigheder har 💀 SUCK ON THIS 🖕🏻🖕🏻🖕🏻

Jeg skal vente på et nyt 💰 som kan tage flere uger, og skal rejse til DK med Bella i 1 mdr. uden plastik på lommen… Men ærligt da jeg så denne ældre mand i bussen 🚌 på vej hjem, uden en bekymring i verden, der sad og spillede kabale, så kunne alt jo være fuldstændigt lige meget 💕 Hakuna Matata 👴🏼#lessonlearned #whenlifegivesyoubullshit #makelemonadeanyways 🍋😝

Kys fra Singa
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SERVICE ALARM // JANE KØNIG JULEKALENDER..