SKØNHEDSRUTINER // PASSER DU GODT PÅ DIT HUS??

LAGUNA PHUKET OG PATONG // HVOR SKAL MAN SHOPPE, SPISE & HVAD SKAL MAN SE??

img_1346

LAGUNA PHUKET MAD hvis man ikke lige kan se sig ud af, hvor man skal spise, når man er i Phuket og området LAGUNA, så har vi knækket koden. At finde mad der er eksotisk men stadig minder om det man selv godt kan lide, det kan godt være en udfordring, når man er lidt kræsen som jeg er. Vi har brugt meget tid på, at finde frem til steder der er lækre at spise på, og hvor man skal handle.

Vi tog mod det lille område der hedder BOAT AVENUE – PHUKET: Som er et stort shopping complex der er located lige før Tinlay Place og indgangen til Laguna Phuket Resort Complex. Det er et lille gemt område, som man ikke lige finder, hvis man ikke vandre og vandre og går forkert som vi gjorde – Og der midt i det hele, fandt vi en lille gemt skat, som har vist sig, at bringe enormt megen glæde til vores ophold.

SUPERMARKET Skal du handle madvarer, lækre juicer og andre hjemmelige ting, så er det et must at tage til VILLA MARKET de har ALT. Lige fra friskpresset juice til økologi i lange baner. De har alt det, du ikke selv vidste du manglede… Vi var derinde i forever, og shoppede for alt for mange penge. Så hvis i bor i lejllighed og selv vil spise hjemme til nogle måltider, eller bare mangler toiletpapir, bind, bleer, dåsemad, slik eller rå frisk….så er det vitterligt en rigtig god løsning. Du kan finde dem på flere forskellige locations, men vi var her.

Boat Lagoon (Phuket)
14/1 Moo 2 Thepkasattri Rd.
Koh Knew, Muangphuket, Phuket 83000

15036640_693734990782276_2787463866803361833_n
( Coffee Table Top – Billedet er lånt fra deres Facebook)


BEDSTE KAFFEBAR
der er to kaffebarer der har stjålet vores hjerte den ene er Coffee Table Top som ligger lidt uden for Boat Ave. mere på main road, men som har virkelig lækker atomsfere og kaffe. Win Win. Den anden er INIALA GOURMET (ligger dør om dør med deres main restaurant INIALA RESTAURANT). Der kan man spise morgenmad og en meget let frokost – de er kendte for deres croissanter og delicate kaffer.

15192686_1744601982528234_3571601801721757180_n
(INIALA GOURMET Bager – Billedet er lånt fra deres Facebook)

BEDSTE RESTAURANT mange restauranter er ‘lokale’ eller russiske, som de jo er i Phuket. Men vi har opsnappet nogle skønne nogle af slagsen. Den ene vi spiste på var INIALA RESTAURANT (dør om dør med deres cafe INIALA GOURMET) som er i området BOAT AVENUE hvor vi spise lækre ‘Avocado smash’ på lækkert brød. Ovnstegt kylling med råstegte kartofler og Hallumi salat.

iniala-bakery

( Det her er INIALA Gourmet Bager – OG IKKE Restauranten. Men den er nabo til den, og lige åbnet, derfor findes der ikke et billede af den – på højre side vil i finde den og på 2 sal har de lige åbnet en BAR også).

THE MEXICAN er også et godt sted til frokost eller en nem aftensmad, hvis man er i humøret til at opleve alle Phukets ‘skøre’ eksistenser og turister. Vi havde verdens bedste aften der, og det er klart et sted vi ville tage tilbage til da det både var ‘dinner & a show’ på den gode måde. Vi spiste 4 mennesker med driks, øl, mad + dessert for 350kr. Den Mexikanske ‘foodtruck’ er ejet af den berømte (åbenbart) Daniel Isberg, som har været privatchef for mange af de amerikanske stjerner… Hilsen Se & Hør direkte fra Phuket ; )

BEDSTE VINBAR hvis man er til et glas vin før maden (eller til frokost), så skal man besøge stedet Luca Cini. Ejeren kender alle vine, og priserne er utroligt fair. Man kan også købe lette anretninger så som Aperitivo Plate – ost og pølse. Bruschetta, Panini & pasta retter. Så man behøver slet ikke at bevæge sig, og det kan jo for nogen var meget godt ; )

Besøg også WINE CONNECTION (evt. en torsdag, så kan man svinge forbi night market) de har både gode vine og finger foods. Da det er en kæde, kan den findes flere steder i Phuket/Thailand.

Alkohol er ret dyrt i Phuket/Thailand generelt. Hvis man skal drikke øl, så køb altid de lokale, da ‘eksotiske’ øl altid koster 3 gange så meget, som alm. Og de smager ganske skønt. ex. Singha (lokal øl).

Luca Cini A wine story
Boat Avenue, 49/15 Bandon-Cherngtalay Road,
Cherngtalay, Thalang, Phuket 83110

De har åbent fra 11-21

NIGHT MARKET Phuket er en by med mange ansigter, og hvis man leder længe nok, så er der noget for alle. Man skal også huske at besøge deres lokale market som de har hver torsdag. Det er gøgl og løjer, men hvis man har penge på lommen der brænder, så skal man helt sikkert tage et smut forbi der. Det ligger lige ved Wine Connection og TESCO og starter kl 18.00 og slutter ca. kl 22.00

SHOPPING der er mange shops i området ved BOAT AVENUE. Tingene er ikke billige, da det er high end shops. Men kan kan finde rigtig mange fine ting, hvis man har fået nok af niller naller.

BEAUTY der er alt hvad hjertet begærer lige fra massage, nail art, flettet hår, ordnet fødder, tatoveret øjnbryn og bare uskyldig wellness pleje. If you want it – They got it! Jeg fik massage i 1 time og betalte 650 BAT ♦ 100 BAT er = 20 danske kroner.

PATONG – BOATHOUSE Hvis man vil bevæge sig uden for Laguna, så tog vi en taxa fra hotellet til Patong for 1200 Thailando Kroner til en restaurant min veninde camilla havde anbefalet, som hed BOAT HOUSE jeg kender ikke så meget til området, da vi kun var der kort. Men det virker som om alle spiser der, når de kommer til byen. Hvilket jeg godt kan forstå for de har god udsigt lige på stranden og de har super dejlig mad!

BOATHOUSE
182 Koktanode Road Kata Beach,
Patong, Phuket, 83100

BABA´s ROOFTOP rygterne siger at Baba´s Rooftop i hjertet af Sri Panwa Resort i Phuket, skulle være noget man skal opleve. Den har en 360 graders rooftop bar med panoramic omgivelser og udsigt til havet. Romance on fleek ♥

HOTELLER jeg ville anbefale BANYAN TREE for luksus og golf og CASSIA by BANYAN TREE for lejlighed med eget køkken og mere laidback stemning. Nemt sted hvis man har børn med. Begge steder er godt placeret i Laguna området og tæt på shopping, men stadig trukket tilbage. Men stranden ved CASSIA er bedre. Man kan både tage en lille båd fra hotellet eller gå 5 min rundt om fra hovedvejen.

Jeg ville ønske jeg havde haft nogle flere dage i Thailand, så jeg kunne have taget nogle ture til én af de mange øer. Men det må blive næste gang.

 

Ha´en dejlig tur.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SKØNHEDSRUTINER // PASSER DU GODT PÅ DIT HUS??