PHUKET BY NIGHT // WAMMA BAMMA..

SKØNHEDSRUTINER // PASSER DU GODT PÅ DIT HUS??

Dette indlæg er blevet til i samarbejde med IMEDEEN, men alle holdninger er mine egne ♥

Det er ikke nemt for en Scandi girl med lys hud, at flytte til Asien/Singapore hvor varmen er som en tur i helvede og luftfugtigheden er lige med 1000%.. Det tager lang tid for huden at ‘vænne´sig til det (hvis den nogensinde gør det) det gør også, at alt man brugte før, må blive skiftet ud med produkter, der kan ånde i varmen, og som giver den fugt den har brug for, og ikke nedbryder den, i stedet for at bygge den op. Jeg ved ikke om jeg har løst formlen, men jeg arbejder hele tiden på, at optimerer den, for jeg kan hurtigt se, når min hud er ‘træt og deprimeret‘.

Men glødende hud, kan ikke altid ordnes kun med hudpleje og boost på ydersiden, noget skal også komme indefra. Derfor bruger jeg IMEDEEN Derma One, som er et kosttilskud der vedligeholder hudens glød og fugtbalance. Noget min virkelig har trængt til længe. Det er jo ikke nogen hemmelighed min hud virkelig bliver udsat for UV-lys, forurening og andre eksterne faktorer, som er med til at forårsage tegn på ældning… Det er jeg ikke fan af, og jeg har et mål – det er at være evig ung. Hvis det kan lade sig gøre i “døden klæ´r hende” med Goldie Hawn, så kan det også i virkeligeheden, det er jeg sikker på ; )

Min beauty rutine består af masser af grønt, juicer, sund kost – gode råvarer, der er valgt med omhu og omtanke. Produkter der er gode ved min hud, og koststilskud i form af IMEDEEN derma one, gør jeg bærer mig selv med rank ryg. Jeg har prøvet at få en hudlidelse, hvor jeg havde bylder i hele området rundt om min mund, hvor jeg nærmest gik op ad væggene, da min selvtillid lå helt under gulvbrædderne. Jeg brugte uanede mængder af penge på behandler i alle afskygninger, men kroppen prøvede at fortælle mig der var noget den ikke brød sig om, og i mit tilfælde var det mælkeprodukter! Der er kontant afregning.

Man kan aldrig være for god ved sin krop eller hud, og hvis du spiser det ‘du gerne vil være’ så takker kroppen dig også med en hud, der er værd at være misundelig over. Kroppen er jo ikke bare en skraldespand man kan fylde alt i, den er dit tempel, dit hus og hvis fundamentet ikke er bygget på solidt cement, så kan det ikke bære sig selv og bryder sammen. Det samme glæder for et menneske.

IMEDEEN Derma One tabletterne: Smuk hud kommer indefra. Tegn på hudens ældning begynder indefra, længe før de kan ses på hudens overflade. Hvad enten du er i 30’erne, 40’erne, 50’erne eller ældre, får IMEDEEN’s hudplejetabletter dig til at se yngre ud i længere tid ved at supplere din daglige skønhedsrutine indefra.Man opnår en blødere, glattere og mere strålende hud på bare 90 dage, hvis man tilføjer Imedeens hudplejetabletter til ens almindelige skønhedsrutiner. 

Kosttilskuddet vedligeholder hudens glød og forbedrer hudens kvalitet og fugtbalance.
 Derma One indeholder: Marine Complex/fiskeekstrakt – som er et unik protein- og polysakkridkomplex. Zink og Vitamin C som beskytter cellerne mod oxidativt stress – og bidrager til dannelse af kollagen og celledelingsprocessen.

IMEDEEN er med til at vedligeholde en sund hud, og for at få det bedste ud af den anbefales det man tager hudplejetabletterne i 12 uger.

//

 

PALMAROSA MOUSSE // DELICATE SKIN  // MIRACLE MASK // BEAUTY SLEEP MASK // HEALING MINT BALM  // IMEDEEN derma one..

Mine Beauty rutiner er meget vigtige for mig, og efter jeg har skiftet alt ud jeg ejer og har, og prøver bare én retning, føler jeg jeg har kontrol over den. Jo ældre jeg bliver, jo mere bevidst er jeg også om, hvor vigtigt det er jeg er i balance. Både med kost, motion og sind. Hvis de 3 ting ikke spiller sammen, så kan jeg med det samme se det på min hud, så bliver den trist og grå at se på. Min hud er som en åben bog, derfor er det også så vigtigt vi passer på os selv. Man lever kun én gang, så pas på dit hus, det er kun til låns ♥

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PHUKET BY NIGHT // WAMMA BAMMA..