WHEN IN PHUKET // FEELING LIKE AT DOUGHNUT TODAY..

JULEGAVEØNSKER // PIECES BY OLGA BONNE..

wearemad-olga-bonne-pieces-shop

(Billedet er lånt fra Katrine WEAREMAD´s blog og hun ejer rettighederne til det)

HVAD ØNSKER DU DIG det spørger hele familien mig om. Ingenting. Jeg har stort set intet på min ønske liste. Eller har jeg? I hvert fald ikke af en dyr karakter. Det sidste halvandet år i Singapore, har jo gjort, jeg ikke har kunne arbejde og det vil sige, heller ingen penge tjene. Jeg får en lille sum popcornpenge hver mdr. men det er ikke fordi jeg laver en opsparing af dem, hvilket Mr M slet slet ikke kan forstå. Men der er så meget mænd ikke forstår, så den skal vi slet ikke bringe på banen.

Ud af de få ønsker jeg har, der ønsker jeg mig et par strikket strømper fra BILKA (kan også være FØTEX) i ved de der grå og hvidstrikket, som julemanden altid har på; ) Jeg ønsker mig et sæt nattøj fra H&M, jeg ønsker mig at mine forældre kommer til Singapore og besøger os, jeg ønsker mig at alle er raske eller får det bedre i min familie i 2017, jeg ønsker mig en læbepomade fra Amazing Space, nogle hårelastikker, en lækker strik fra ZARA og en kjole fra ASOS – men mest af alt disse øreringe og halsskæde fra PIECES by Olga Bonne, som Kathrine viser på sin blog lige HER de er simplethen så skønne, og ud fra hvad jeg har set, så har Kathrine dem på hver dag, og de har ikke ændret farve eller belægning, det er jeg fan af.

Men det ikke at have nogle penge, det har virkelig gjort, at den dyre taske jeg har købt et par gange om året, og de dyre tekstiler der har hængt i skabet, er blevet byttet ud med ZARA og H&M, og ved i hvad, jeg er mere glad for min 9 dollars MINISO taske (SE HER) end jeg nogensinde har været for et dyrt køb. Og det åbner mine øjne lidt for hvad lykke er for mig. Før troede jeg virkeligt, det var når der hang noget nyt kosteligt i skabet, men glæde for mig er at købe noget der er pænt, uden at tænke på brand eller beløb, og det ikke bare hænger i skabet, og bliver glemt med mange af mine andre køb… Det er lykke.!

Find link til hele kollektionen fra Olga Bonne X PIECES på Kat´s blog lige HER. De vil også glæde en veninde, en søster, en moster eller en onkel der burde være en moster, og som er til bling bling. Virkelig fine ting ♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHEN IN PHUKET // FEELING LIKE AT DOUGHNUT TODAY..