HVOR´ DU FRA?? HVOR´DU FRA?? JEG FRA HAVNEN..

SAMME TID SIDSTE ÅR..

Strik H&M // Leggings H&M // Tørklæde TOOGOODTOBEBASIC // Taske PROENZA SCHOULER

OG SAMME OUTFIT.. Uden pis. Jeg har samme outfit på i dag, som jeg havde for 1 år siden.. Haha. Det siger lidt om min manglede garderobe. Jeg har bare ikke så meget vintertøj åbenbart, og det jeg har, det bliver så brugt hver gang jeg er hjemme i Danmark!! Jeg må simpelthen udvide mit udvalg lidt – tydelig tegn overfor M at jeg faktisk ikke har så meget tøj, som han påstår ; )

I need to go shopping

♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HVOR´ DU FRA?? HVOR´DU FRA?? JEG FRA HAVNEN..