SATIN ER VEJEN FREM..

NÅR PLUS OG MINUS POLEN MØDES // TING JEG TÆNKER OVER..

NEW IN

(Toogoodtobebasic AMAZING AMY Tørklæde)

Min hjerne den er altid på overdrive – jeg kan have tusinde tanker på 5 min. ikke særlig fedt, når man dyrker yoga og egentlig bare skal tømme hovedet – 5% er noget jeg kan bruge til noget, resten af de 95% er bare ren nonsense.. Jeg har prøvet at skrible noget af det ned, som foregår i mit hoved når plus og minus-polen mødes ; )

//

Hvorfor er alle så tosset på Jens Verner fra Vild med Dans? Han kan jo ikke gøre for, han er klemt i et ægteskab med en kvinde og er en anelse bitter, når han helst bare gerne vil være sammen med mænd. Jeg venter bare på dagen. Jeg kan da ikke være den eneste der tænker det?

Er jeg mon for gammel til at shoppe i den nye BIEBER “Pop Up Store?” og er der mon mere tilbage næste uge? Håbe, håbe, håbe ; )

Hvordan kan nogen være så dumme at stemme på Donald Trump? Jeg får så ondt i maven, når jeg ser mit feed på Facebook, da jeg selv har boet i Kentucky U to the S to the A – hvor KY er den stat, hvor der er flest der stemmer på TRUMP, og jeg kan bare se de skændes med alle omkring dem, på de sociale medier, som stemmer på Hillary Clinton.. Pinligt..!

Mon man burde hoppe på den billet, som Norwegian reklamerer for til LA, nu hvor Brad er “Single”?? The sky is the limit. Finder de mon nogensinde sammen igen – eller er hun bare gået totalt “cray cray”?

Hvad mon Mopper fejler i Familien fra Bryggen? Det er altså det helt store spørgsmål her i huset. Det bedste vi ved om fredagen er, at se Familien Fra Bryggen på vores Europæiske boks. Ja der skal ikke meget til at gøre os glade. Men vi er altså lidt bekymret for hende ; )

Kommer der ikke snart en ny Carpool Karaoke med James Corden? De er jo de sjoveste.. Den med Michelle Obama er #epic Han vokser også lidt på en (hvis I ikke har set dem, så kan I se dem her)

FÅÅÅÅK det kunne være fedt, hvis Bella og jeg lige blev upgraded til Business med Singa airlines, når vi skal flyve hjem til DK på Onsdag (ONSDAG……. M du kunne godt bruge dine point på os..nå måske)

Jeg burde virkelig købe nogle nye trusser, dem jeg har er alt for gamle. Mon man burde prøve de der fra Calvin Klein? Jeg har jo deres toppe som jeg elsker, men er elastikkanten for stor, vil det mon generer? Må skrive dem på min “to try and to buy” liste.

Forstår ikke hvorfor min appelsinhud ikke forsvinder på røven, nu hvor jeg træner så meget.. Hvor er det urimeligt at være kvinder.. Man burde være født som en mand, deres fedt procent er jo tydeligvis 99% lavere end vores! Verdamte fødedygtige hofter!!! Mon man skulle få nogle flere af de der hokus-pokus-fryse-fedt-væk-behandlinger?

HUSK at købe i DK inden vi rejser: spegepølse, gær, ost, kanelgifler, lakridspiber, remoulade, bagepulver, marmelade, vaniljepulver, Healthy Skinny Bitch´s proteinbolle blanding, Tom´s chokolade skildpadder, drømmekage, poletter plus 700 andre ting. Godt vi har 30kg pr. person!

Bla. Bla. Bla. Bla

Hvad tænker I mon på? ; )

XX
R

 

 

 

4 kommentarer

 • Sus

  Hej Rikke, haha jeg leder også efter “sluk-knappen” under yoga (og egentlige bare i det hele taget) ;-). Jeg kan huske, at du flere gange har skrevet om Calvin Klein toppene – nu må de prøves;-) Må jeg spørge, hvilken str. du har dem i, og om du synes, de gir’ sig? Kh Sus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg elsker mine CK toppe og jeg bruger dem HVER dag, da man i 38 grader ikke kan hole en alm. BH ud ; ( Da jeg bruger dem meget, og de bliver vasket tit, vil jeg sige de med tiden bliver lidt slatne i materialet. Jeg har dem i M da min overkrop er meget lang, og med en str. small ender mine bryster under elastikken – det er bare sådan en kedeligt syn (for andre) … ; )

   Dejlig Søndag

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henni

  Jeg tænker, at
  – hvis du elsker James Corden, så vil du knuselske hans serie Gavin and Stacy (giv den en chance, alt for funny!!!)

  🙂 God tur hjemover på onsdag. Håber I bliver upgraded 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ej den skal jeg prøve at se, elsker virkelig hans humor ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SATIN ER VEJEN FREM..