DET KOSTER NÆSTEN GRATIS // JEG HAR ET PROBLEM..

BELLA`S FAVORITTER // POOL PARTY INVITATION..

bellapoolparty

FØDSELSDAG I Singapore er fødselsdage kæmpe store, forældre bruger gerne alt fra 8000 – 12.000 kr på en børnefødselsdag, noget som jeg finder totalt sindssygt, og det bliver virkelig et “nej tak herfra“. Det har vi slet ikke råd til, men heldigvis er hun heller ikke så krævende, så hun forlanger dét som hun ser hendes veninder har, og så ved hun heller ikke hvad ting koster.

Men ungen har jo fødselsdag og den skal selvfølgelig fejres – hendes ønske er at det bliver hjemme hos os i vores fællesrum, og det er en poolparty. Der skal være en pinjata og skattejagt som på god gammeldaws vis. Det burde jo være to ting jeg godt kan finde ud af – mon ikke?

INVITATIONEN var noget der skulle være nemt, jeg gad ikke sidde og skrive 14 invitationer i hånden, så derfor brugte jeg samme løsning, som vores venner har brugt til de to sidste bryllupper vi har været inviteret til, nemlig PaperlessPost – hold nu k**t hvor er det bare smart altså. Du plotter bare info´en på festen ind i en skabelon, og bum så har du en invitation..! Det er SÅ fint altså. Du kan se hvem du sender til, hvem der er på listen, hvem der kommer og hvem der ikke har svaret. Til dem der ikke har svaret, der kan du sende en reminder. Så skal du ikke rode med sms´er etc. Win Win.!

Hvis man ikke ændre noget på opstillingen, så er det gratis at sende. jeg ved så ikke hvor mange man MAX kan sende, men jeg sendte 10 invitationer ud og ændrede en masse, så den rigtig blev tøset, der betalte jeg 6 dollars. Men det vil jeg altså også gerne betale, når der er så meget styr over den måde det bliver sendt ud på, og man skal aldrig tvivle på, om forældrene har fået invitationen.

Så hvis du står og skal holde en party, så skal Du virkelig kigge på denne løsning PaperlessPost invitationer.

XX
R

 

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DET KOSTER NÆSTEN GRATIS // JEG HAR ET PROBLEM..