DRIKKEFLASKE MED GOD SAMVITTIGHED..

TYND ARM ER BEDRE END TYND MAVE..

Så så man lige mig prøve på at lave “tynd-arm”, noget jeg er begyndt at lave på alle billeder der bliver taget af mig, og jeg ligner ganske enkelt en fucking knold. Tror bare jeg blev så chokeret en dag, da jeg vågnede og det gik op for mig, jeg havde fået appelsinhud på mine arme, og de ikke længere var så faste som de havde været. Mine velmagts dage var ovre – and I didn´t like it.

Jeg husker tydeligt for 2 Roskilde festivaler siden, da én af vores veninder sagde vi ikke måte billeder af hendes arme, for hun var så ked af dem.. Jeg tænkte sikke noget fis for hun havde pæne arme, så jeg kunne slet ikke sætte mig ind i hvad hun mente.. Det kan jeg så godt nu “Hello flæskearm“.

Når man runder de snart midt trediver, så sker der bare nogle ting og nogle legmesdele som søger SYD på. Steder hvor de aldrig har befundet sig før, og grænser de ikke burde krydse. Det skal man lige forene sig med… Så er det jo bare mega tarveligt med mænd, de ældes bare som en god flaske vin. M han træner som vinden blæser og han står stadig vildt skarp (af en mand snart midt-fyrrene..Uhhh han bliver sur nu.. 41 RIKKE.. 41.. JA JA Niller) Jeg får bare mere og mere appelsinhud. Aging SUCKS!

Tynd arm Batu Batu

Men lige nu kunne jeg godt drømme mig tilbage til de her strande på BATU BATU bare lige minus det manglede wifi, den 7 foot hvide haj der havde svømmet rundt, mens vi havde været i vandet med børnene, maden og sandfluerne som lagde æg under ens hud.. Yum Yum!!

Men ellers var det paradis. Måske så også lige på nær mine enormt laaaaange bryster (det ligner jeg har) i den bikini. Note to self. bind den ikke på den måde mere! Tak ; )

Kys fra Singa.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DRIKKEFLASKE MED GOD SAMVITTIGHED..