MESSY BUN MANDAG..

SKAL DU TIL BALI // TIPS TIL HVOR DU SKAL BO..

BALI

(Billederne er lånt fra The Colony Hotel Bali´s Instagram)

THE COLONY HOTEL BALI har jeg fået anbefalet af så mange mennesker her i Singapore. Jeg har ikke selv været der, men regner med, når jeg skal til Bali næste mdr. så kunne jeg godt overveje at bo på det her hotel, dog har jeg lige skrevet til dem om man må komme med børn, da der faktisk er mange “posh” boutique hoteller på Bali hvor de ikke kan “lide” børn – fair nok. hvis folk er på voksen ferie, så gad jeg sgu heller ikke andres børn.

REJSEMÅL  Mange rejser disse dage til Bali fra Danmark kan jeg se på Insta og Fb. Det virker som om det er blevet det nye Ibiza, dog med en anelse længere flyvetur. Men Bali er også skøn. Bali kan ALT. Den kan rumme børneferie, men den kan også give dig kønssygdomme hvis du leder efter det. Der er fest hvis du lyster, men den er også afslapning og sol, sommer og vand.

STRANDEN Dog skal man være OBS på, Bali har ikke smukke strande – man skal IKKE rejse til Bali hvis man tror man kommer til en hvid sandstrand, så bliver man slemt skuffet.

KOSTER PENGE det koster self. at komme til Bali fra DK men når du først er her (der) så kan du leve som konger og dronninger. Maden er super. Der er billig shopping, og dyrt hvis man vil det. Der er et hav af skønhedsbehandlinger og massage til en bukket femører. Der har man valuta der kan blive til noget.

Man kan rejse til Singapore direkte med Singapore Airlines, hvis man vil have et par dage her, og så kan man rejse videre til Bali med Air Asia til 500 kr pr. person tur/retur, hvis man er ude i god tid.

Hvis jeg skulle på “single” tur (uden børn) så ville jeg klart prøve THE COLONY HOTEL BALI det har perfekt location. Tilpas trukket tilbage, men også tilpas tæt på strand, Potato Head Folk, Ku De Ta, Organic Cafe, Sea Cirkus som er nogle af mine favorit steder at være, når jeg kommer til Bali.

Bali er lige med Kærlighed, og menneskerne er fantastiske. HUSK at købe min favorit BALI bog LIGE HER.

I LOVE BALI

XX
R

6 kommentarer

 • Ej, hvor ville jeg så gerne derhen. Tak for tipsene dem skal jeg da i hvert fald gemme!

  xo
  Zeinab,
  http://www.cityoffashionistas.com/

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Bali er bare et must på ens “bucketlist” ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gælder det strandende rundt om hele Bali? Har set så mange lækre billeder, så tænkte om de “grimme” strande mon kun er på sydsiden eller over alt?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Du skal ud på nogle af øerne så får man flere lækre strande ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • May

  Kan du ikke fortælle hvilke øer der har de bedste og flotteste børnevenlige sandstranden? <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ahhhh, jeg er desværre slet ikke stærk på øerne, da jeg aldrig har været der før ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

MESSY BUN MANDAG..