JONATAN MIN JONATAN..

MESSY BUN MANDAG..

MESSY BUN er noget der bliver praktiseret en del her i Singa, for hver morgen når jeg vågner, så føles mit hår bare altid snasket og fedtet grundet aircon om natten. Varme, solcreme, fugtighed etc. er ikke noget mit hår er helt vild med – desværre.

Men der er håb forude for sådan en håbløs hårekspert som mig. Jeg tror virkelig da jeg blev “lavet” og der skulle deles evner og kompetencer ud, så blev kreativiteten ikke helt prioriteret så højt, for jeg er håbløs til at tegne, male, hårstyling, sy, hækle, strikke etc. alt det min datter elsker.. Gud har bare tænkt, det bliver håbløst med hende, vi giver hende sort humor og et snakketøj der gør, hun kan blive sælger. And that was me ; )

Da vi flyttede herud og skulle tømme et helt hus, der måtte jeg give min symaskine til min farmor, jeg havde selfølgelig købt den bedste symaskine, for nu skulle der sat´me syes tøj til Bella. 3000 kr senere og 4 pudebetræk og en sækkestol, måtte jeg bare sande, at det kunne jeg simpelthen heller ikke finde ud af – og overgive mig til, at være en af de tosser, som købte fra dém der faktisk kunne finde ud af det.

Og man skal jo gøre dét man er bedst til ; )

Men jeg ser faktisk mange youtube videoer om hår, jeg fatter ikke halvdelen af dem, men jeg prøver – og en jeg synes er god, og nem at forstå er denne video, hvor der bliver vist 6 forskellige (de minder dog om hinanden) måder at lave en messy bun på… Hvis man ikke er til denne video, så er det super nemt bare at google “messy bun” i youtube, og så vælter der videoer ind..Yaaay!

ACIE er også kommet med nogle bud (ikke at det er nytår, men måske man skal ud…) og dem er jeg helt vilde med “10 ideer til din nytårsfrisure” ♥

Kys og dejlig mandag – hvis den findes.

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JONATAN MIN JONATAN..