FREDAG FREDAG FREDAG // NÅR DET ER DEJLIGT AT VÆRE DANSK..

JONATAN MIN JONATAN..

NÅR MAN TVINGER EN MAND til at få taget et billede, uden han har et valg ; )
Billedet siger jo ret godt, hvad vi følte igår, efter Jonatan Spang havde optrådt for os – hold nu k**t hvor er den mand sjov. Kan virkelig godt forstå, han er blevet kåret til “Danmark sjoveste mand” for det er han virkelig også. Aldrig har vi grinet så meget i 1 time, af så mange af livets sandheder. Han var bare spot on hver gang, når han sagde noget.

Jeg var også lidt stolt af at sidde der med 300 andre danskere – sammen var vi i dét, og selvom vi ikke kender hinanden, så er vi alle i samme båd. Alle med savnet om Danmark, og vores familier, kæmper vi os igennem de udfordringer der er ved at leve expat livet. For det er ikke kun hvad man ser på Instagram, der er så meget mere til det – på så mange niveauer, som andre der ikke lever i det, ikke forstår. Livet er ikke altid misundelsesværdigt. Slet ikke når faren har på 1 mdr. både været i Tokyo, Hong Kong, Indien, Geneve og Frankrig – og har en datter i Singapore, der savner så meget, at hjertet har gjort ondt. Så skal man ikke være misundelig på vores liv.

Men igår aftes der må man gerne være jaloux, for der havde vi en fest, og der havde vi lige 3 timer hvor vi kunne glemme hvor vi var ♥ Igår var livet ganske godt ; )

Kys og god Lørdag

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FREDAG FREDAG FREDAG // NÅR DET ER DEJLIGT AT VÆRE DANSK..