VAMOS A LA PLAYA // STRAND GEAR..

DRIKKEFLASKE MED GOD SAMVITTIGHED..

Jeg er en sucker for alt der er pænt. Du kunne vikle en rotte ind i pastelfarver, så ville jeg have lyst til at have den som kæledyr. Verden er bare et pænere sted i pastel. I Love it ♥ Herude der drikker vi jo uanede mængder af væske, og helst 1-2 liter mere end man gør derhjemme, for vi dehydrerer så hurtigt. Så Jeg har altid en vandflaske i tasken når jeg går rundt – jeg drikker ikke fra hanen, hilsen hende den sippede. Jeg har hele tiden været ret skeptisk overfor tanken om så meget plastik, og ved jo egentlig godt, det ikke er godt for nogen.

Så da jeg så Stine´s (MilkandHazel) nye vandflaske Bkr hun havde købt i DK, blev jeg helt forelsket. Nok mest i farverne, og ikke så meget om tanken om, jeg så skal slæbe rundt på flasken hele dagen.. Men man må lide få miljøet som man siger.. Så jeg skal på jagt efter en flaske, når jeg kommer hjem på ferie♥

Banne

(Billedet er lånt på Lirumlarumleg.dk)

“BKR DRIKKEFLASKE “Beauty will save the world”. Sådan lyder ordene fra Bkr, som er et amerikansk brand der står bag de populære og stilsikre drikkeflasker i glas, som matcher nutidens modebillede. Med et farvel til plastikflasker og et velkommen til glas, har de skabt en trendsættende succes, blandt nogle af de mest anerkendte modeller og skuespillere i verden, for hvem skønhed er afgørende. Bkr drikkeflaske, er vandflaske i glas med “cover” som fås i mangle lækre farver der kan tilpasses til din garderobe. Vælg mellem 3 størrelser. Fås i 250 ml, 500 ml eller 1 L. Det smager bare meget bedre når det drikkes af glas, end af plastik! Vi skal tænke på verdens ressourcer og i stedet bruge noget som kan rengøres og anvendes igen og igen.”

Køb flasken her hos Lirumlarumleg ♣

XX
R

1 kommentar

  • Helle

    Lige sådan en jeg står og mangler. Har længe manglet en drikkedunk, men kan ikke fordrage smagen af plastic og drikker derfor alt for lidt vand. Den skal helt sikkert bestilles hjem 👍

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VAMOS A LA PLAYA // STRAND GEAR..