SNOTNÆSE. SNOT UNGE & SNOTPAPIR

BELLA´S FAVORITTER // COTTON ON..

bellasfavoritterRABBIT TEE // PINK MICKEY TEE  // FLAMINGO TEE // CACTUS TEE // ICECREAM TEE..

BELLAS FAVORITTER Vi elsker farverige t-shirts her i huset, og når der skal købes nye tekstiler, så går vi altid i COTTON ON. Det er Australiens svar på H&M – her kan du finde alt hvad hjertet begærer. Måske nok det eneste sted i Singapore, hvor de ikke begynder at sælge uldfrakker og vinterstriks..

Der er altid knald på farverne, og du kan være sikker på, du går ikke derfra, uden at købe noget ♥ Bella har valgt sine favoritter, baseret kun på udseende – ikke på pris. Som M ville sige “ja hun er jo sin mor´s pige”  ; )

COTTON ON♦

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SNOTNÆSE. SNOT UNGE & SNOTPAPIR