WHERE TO GO // BEAUTY FAVORITTER..

VERDENS BEDSTE BALI TRAVEL BOOK..

FullSizeRender

(Billedet er lånt af Kat fra WEAREMAD – hun ejer billedet og har rettighederne til det♥)

TAKE ME TO BALI jeg har skrevet om den før, men så mange spørger og skriver vedr. Bali, jeg tænkte jeg lige ville give den opmærksomhed igen.. Alle rejser åbenbart til Bali disse dage, det er blevet det nye sorte, det nye Cancun Mexico, Calella og Ibiza. Mange år siden jeg har været ung og rejst, åbenbart ; ) Rejsen er lang fra danmark, men kun 2t og 20min fra Singapore. Det er en smut tur for mig, men noget af en overvejelse for andre. Men klart et sted man skal se!

Pigen der har skrevet denne bog hedder Anna, hun er engelsk, men bor i Singapore – jeg kender hende igennem en fælles veninde, hun er mega sød og über cool. Hun arbejder altid på noget, og har også en blog HER hvor hun skriver om Singapore etc. og lur mig om hun ikke allerede arbejder på en ny bog om en anden destination, hvis jeg kender hende ret ♥

Bogen hedder THE LOST GUIDES og indeholder alle de mest fantastiske “hidden gems” på Bali, alt fra Seminyak til Ubud.. Hun tager alt det man ikke behøver at se ud, og fylder bogen med gode mad steder og must see attraktioner. Jeg har brugt bogen hver gang jeg har været på Bali, og den har aldrig slået fejl♥

En “must buy” bog, hvis man rejser til bali ; )

XX
R

2 kommentarer

 • Helena boderskov

  Hej😊
  skriver hun også om Gili øerne i bogen?😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det er jeg altså næsten sikker på – men jeg er dig svar skyldig. Jeg har ikke bogen her i DK, og jeg har aldrig selv været der, så har faktisk ikke læst om det. Men prøv at send hende en mail. Hun hedder ANNA og du kan finde hendes info på Lostguides ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WHERE TO GO // BEAUTY FAVORITTER..