P O O L L I F E..

SPARKLE SPARKLE..

MONDAZE Sorry det pænt grynede billede, men det blev taget kl 20.00 om aftenen lige før vi skulle ud, og i Singapore, der går solen ned uber tidligt. Så vi har ikke de laaaange lyse nætter, som jeg elsker Danmark for. Ja og så kan i lige skimte M´s elektriske løbehjul i siden. Aldrig gå ned på gadgets. Som man siger.

Var lidt i vildrede over, hvad jeg skulle have på i lørdags. Jeg har utroligt mange fine underdele, men jeg har meget meget få smukke toppe. Men da jeg var ude for at lede efter gave, faldt jeg over denne her fra MANGO se den HER incl. links.

OMG den var fin, da den kom på. Den glimtede over det hele, som var det en stjerneklar himmel. Det er meget atypisk mig, at købe sådanne nogle toppe – nok også derfor, jeg ikke har så mange fancy overdele, men til gengæld et helt skab med basic tee´s .. Det skal man dog heller aldrig gå ned på ; )

Jeg stylede toppen med mit plisse skirt fra H&M se HER – mine YSL stilletter, og min YSL clutch. For en gangs skyld, gjorde jeg noget ud af mit hår – krøllede det med mit EGO styling iron og det fungede altså meget godt, specielt da Camilla skrev til mig, jeg så meget ung ud.. Så bliver man lidt glad i låget. Wheeeee! Det er win win!

Fik endda ros af min taxichauffør, da jeg blev kørt hjem, som sagde til mig, at jeg “looked really nice” da jeg så takkede for hans kommentar, returnederede han det med “no mam you look SMOKING” så var min aften reddet, og for et kort øjeblik, følt jeg mig charmeret og lagt lidt an på, noget der sjældent sker nu til dags, da der ikke er så høj kurs i en gammel krage på 34.. Desværre. Ja, jeg har nok haft mine velmagtsdage på Craizy Daisy ; )

Men jeg lever lidt på det her endnu ♥

Dejlig Mandag Folks.

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

P O O L L I F E..