BELLA´S FAVORITTER // DEN PERFEKTE CYKEL TIL EN PIGE PÅ 8 ÅR..

SIGER VI DET NOK – OG KAN DET SIGES FOR MEGET??

NOGLE GANGE sker der nogle ting i ens liv, som man ikke selv er herre over. Der findes som regel en løsning på alt, men for første gang har jeg oplevet, der findes situationer, hvor man intet kan stille op, hvor end man gerne ville..

Husk at kysse hinanden og sig “Jeg elsker Dig” – det er kun et fattigt ord, men betyder så meget. Det kan aldrig miste sin betydning bare fordi man siger det tit. Jeg siger det til Bella hver eneste dag, og jeg kysser på hende, så jeg næsten slider huden af hendes små buttede kinder.. Jeg er selv vokset op i et hjem, hvor det blev sagt tit til os, og den samme varme følelse skal min datter også have.

JEG ELSKER DIG ♥ Husk det, en dag ændres livet for altid, og det der var igår er der ej mere. It´s a new kinda normal.

Kys
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BELLA´S FAVORITTER // DEN PERFEKTE CYKEL TIL EN PIGE PÅ 8 ÅR..