SPARKLE SPARKLE..

POPLIN MALERSKJORTE..

IMG_7580

MALERHJERNE vinterkollektionerne rammer butikkerne lige nu (også) i Singapore. Hvad det skal til for, det ved jeg ikke, for vi har ikke brug for, og kommer ej hellere til at bruge en vinterjakke i uld. Så derfor må jeg hoppe på alt det, som er lidt mere luftigt, og det er de til gengæld rigtig gode til.

Denne skjorte kom med hjem i går, til hverken M eller Bella´s store  begejstring. Bella syntes jeg var enormt pinlig da hun steg ud af skolebussen, og jeg stod i den skjorte, og jeg kunne også se, mange på gaden kiggede efter mig. De har evt. troet, jeg var hjemløs eller ikke havde råd til nyt tøj. Så vil ironien jo bare, at den skal være sådan ; )

Det er ZARA´s nye kollektion som lige er kommet ud, og du kan finde denne smukke POPLIN SKJORTE MED MØNSTER lige HER.

♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SPARKLE SPARKLE..