CANDYFLOSS KÆRLIGHED // PALAWAN ROSE..

ASIAN PROBLEMS // BUNDLØS..

HUSK PAPIRET JENSEN mange steder på offentlige toiletter, er der ikke toiletpapir inde i båsene, der skal man selv huske, OG vurdere, hvad ens formål er med besøget.. Guderne skal vide hvor mange gange jeg har overset det er selvbetjening, og har måtte “do the shake”.. Heldigvis kun når jeg har skulle “bimle”, som man siger ; )

Jeg var så træt af, jeg ikke kunne sidde på toiletterne i mit gamle Yogastudie, så jeg har skiftet. Gad da ikke gå til træning, og så føle mig fed. Det er et NO GO!! Det tager mig dog 30 min længere at komme derhen til det nye sted, men hvad skal jeg dog også nå?? For så at komme til et nyt studie, hvor der IKKE er papir på deres toiletter..WTF! Det er op ad bakke!

De første mange gange glemte jeg det simpelthen.. Jeg suste lige forbi rullen der hang så fint, når man kom ind af døren!! For så først at opdage det, da jeg ligesom var færdig med min business.. Så igår ville jeg være snedig og huske det….kom så til toilettet UDEN papir. Det er som om, der er nogen der gør grin med mig.

Så kan det godt være DE mener, det er miljøbesparende (bare ikke for mine trusser), men det er det ikke på nogen måde, for når jeg ankommer til et toilet med tissetrang.. Så tager jeg konsekvent 3 gange så meget papir, som jeg egentlig har brug for.. Jeg skal da ikke sidde derinde og så mangle papir – Så mig er der ingen business i, som i slet ikke – Men Lambi tjener godt på mig ; )

Struggle of the day – the struggle is real ♥

Dejlig Fredag Ladies and Gents

XX
R

 

 

1 kommentar

  • Mette

    Hørt! Jeg glemmer det så tit og har derfor (oftest) en pakke papirs lommetørklæder med, det skal jo alligevel i spanden ved siden af toilettet, så det stopper det ikke. Alt vedr. toiletterne er virkelig mit værste problem her i Kina. Tror aldrig, at jeg vænner mig helt til det.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CANDYFLOSS KÆRLIGHED // PALAWAN ROSE..