LAND KRABBER. SKANDERBORG OG NETFLIX..

SVEDIGE FUSSER. HESTELØB OG KOLDE FAD I BØGESKOVEN..

DAGENE GÅR og klokken slår. Hold fast man bliver glad i låget, når man vågner op til solen skinner ind igennem vinduet. Så kan det godt være, der også er hamren og banken her på kajen, men det gør det nu bare lidt mere autentisk.

Vi har stort set planer fra morgen til aften, og det er ikke mange timer, der bliver snuet i sengen. Men det er nu også helt fint, for snue kan vi når vi er tilbage i Singapore. Dagene bliver talt og om præcis 1 uge, der henter vi “vores” far i lufthavnen, med Express levering fra Asien. Tror aldrig Bella har glædet sig til noget, så meget som at se sin far ; )

Hun er i dag på ridelejer, mens jeg sidder spændt fast her i lejligheden og venter på nogle møbler der skal komme. Senere i dag skal jeg hente hende og hendes veninde Andrea i Fredensborg, på den gård hvor de er, og så har vi sleepover for alle pengene.. Dog skal de lige skrubbes ned, og bleges i kloring, så lugten kommer ud af dem.. Jeg er ikke den helt store fan af heste..eller det er forkert, for dem kan jeg faktisk meget godt lide. Men jeg bryder mig ikke om deres lugt.. Yiiikes. Håber på, de ikke har rullet sig i noget, så må de sove i gangen ; )

Nu vil jeg nuppe et afsnit af kurs mod fjerner kyster, og sidde i venteposition til de damn møbler kommer. Hello levering fra 8.00 til 13.00 det er jo super. Og jeg ved bare, mine bliver leveret kl 12.55 det er typisk her ude på denne adresse, der gider de sgu ikke komme, før de er på vej hjem ;(

Ohhh well. Så er min dag da heller ikke vigtigere end det. Men når vejret endelig er godt, så gider man da ikke sidde her og ser smuk ud!!!

Ps. Tror sgu jeg har fundet en billet til Skanderborg, det er jo bare bomben altså. Jeg skal så meget i skoven og drikke kolde sjusser.

Måske ses vi?

XX
R

4 kommentarer

 • Mille

  Du er da heldig at få en tid 8-13… Jeg plejer at være den heldige vinder af 8-16 indsæt emoji med pistol for panden 😀 Men det er helt sikkert at de først kommer 15.55 som hos dig 😀 😀 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Grrrrr… Man får bare enormt lange patter altså..!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • dina

  Desto mere tid til at blogge, du har faktisk ikke tid til at se tv 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LAND KRABBER. SKANDERBORG OG NETFLIX..