SVEDIGE FUSSER. HESTELØB OG KOLDE FAD I BØGESKOVEN..

RAKET FART. CANTINA OG SUNDAY FUN DAY..

IMG_6700

Dress ZARA // Sandaler BIRKENSTOCKS // Taske LEOWULFF // Briller YSL // Balloner EUROBALLON.COM..

DENNE UGE er fløjet afsted i en fart, hvor jeg føler jeg har blinket, og pist væk var den. Onsdag besøgte vi vores venner i Rørvig, som var sejlet fra Hellerup af, og brugte en hel dag hos dem, hvor vi bare chilled på båden LÆS MERE HER.

MIA FAMIGLIA Torsdag spiste Bella og Jeg, Italiensk frokost med min bror og hans kæreste + vores mor (han siger jeg ikke må sige “Min mor”, så vores Moar). Vi spiste hos ROSSOPOMODORO på toppen af ILLUM. Jeg var helt slået bagover, da jeg kom derop og så hvordan den tidl. ammestue jeg havde brugt for 8 siden, var blevet forvandlet til noget der minder om en ultra hip foodcourt i New York. Shit det er delish. Jeg bestilte laks, hvor min bror og hans kæreste var kloge at bestille en pizza. Det er nok den største fejl jeg har lavet på food fronten i lang tid. Og jeg var blevet anbefalet deres pizza´er, men tænkte på den slanke linie og takkede pænt “nej tak” til dej med ost. Laksen var super god, men da jeg smagte deres pizza, var jeg grøn af misundelse. Bedre end nogen pizza jeg nogensinde har spist på vores mange besøg i Italien, da jeg var lille. De var virkelig lavet med kærlighed. Klart et stort 5 tal til dem og deres rooftop, og noget man skal prøve, hvis man står og skal finde et sted at spise frokost I KBH central.

SLEEPOVER I Fredags ankom mine længe ventede havemøbler, som havde været noget tid undervejs, og de havde de skønne leveringstid der hed fra 8-13.00 de kom så kl 12.55 var lige ved at få meget lange patter, og begynde at blive sådan lidt halv knotten. Men som min farfar siger, det er spildte kræfter, så jeg sadlet om, og lavede noget arbejde i stedet. Men nu er der næsten styr på vores tagterresse, og jeg mangler KUN spiseborg og en kæmpe ass parasol. Man kan slet ikke sidde deroppe, da der er 700 grader, men jeg håber på, at med en parasol, det vil hjælpe bare lidt.
Bella var på ridelejer LÆS MERE HER og vi havde sleepover, som bare gik skide godt. Det var en fornøjelse at have Bella og hendes veninde på besøg. De gik ind på værelset og lukkede døren, og så kunne vi ellers banke på, hvis vi ville noget. Det kan vi sagtens gøre igen ; )

HAPPY B DAY I går overraskede vi vores Farfar, i Aalsgaard, hvor vi spiste frokost. Han fyldte 70 år, og det skulle fejres. Efter frokost kørte vi hjem til dem i Hornbæk, og fik en lille svømmetur i det iskolde vand. Bella blev hos farmor og farfar, og jeg skyndte mig tilbage til byen, for at style og gejle mit korpus. Jeg skulle mødes med DISSE to skønne tøser, og teste det nye CANTINA i Borgergade. Vi fik coctails og smagte en masse af deres retter, og konstaterede, at maden var super comfort food, men musikken var alt for høj til sådanne en samtale, vi egentlig var i humør til. De havde været til Musik I Lejet, og var lidt brændte i begge ender, så vi havde aftalt en stille og rolig aften, som alligevel sluttede godt over midnat, så syntes de klarede det flot.

Jeg er virkelig dårlig til, at skulle råbe på en restaurant, når der er højt musik. Det gider jeg ikke. Når jeg går ud og spiser, så er det for at snakke sammen. Og min hovede kan kokse helt, efter min ulykke, når musikken er for høj. Så kan jeg ikke samle tankerne. Hvad sker der også for, at alle restauranter er begyndt at køre Joe & The Juice tema, hvor musikken er så høj, man ikke kan tænke eller tale sammen. Det funger jo fint på et sandwich sted, men når man sidder og spiser smækker lækker mad og får alkohol, så må der gerne følge lidt god stemning med, og det er for mig, bestemt ikke blæsende musik♥

Hilsen Mormor ; )

SUNDAY IS A FUN DAY Lidt klatøjet her til morgen, og med kaffen i blodet, som jeg havde været så dumt at drikke kl 23.00 i går, og blandet søvn, måtte jeg hive mig selv ud af sengen, for at mødes med mine yndlings veninder Mie og Kat. De to tøser, er nogen af dem der gør, det er så skide skønt at komme hjem til DK. De er altid klar med et kram og nogle hyggelig timer, når vi ses. Vi er alle så forskellige, men alligevel er vi så gode sammen. Og bestemt nogen af de veninder, jeg savner når jeg ikke er “hjemme”, hvor end det så er. Mange kærlig tanker, bliver også sendt til Singapore, hvor 3 tøser er lige nu, og det er ved at være rigtig lang tid siden, jeg har set DE HER LADIES og savner dem utroligt meget♥♥♥  Men heldigvis er jeg så priviligeret, at jeg har mange mange skønne ladies i mit liv, og for det, er jeg evig taknemlig.

Planen var, jeg skulle hente Bella i Hornbæk, men hun ringede hjem fra farfars tlf. og spurgte, om hun måtte blive der en dag mere. Jeg savnede hende faktisk rigtig meget, men man må sætte sine egne behov til siden nogle gange. Og når hun kan og vil hygge med farmor og farfar, så skal hun sateme det ; )

Så nu vil jeg få ordnet mine negle hos søde søde Heidi fra Sparkling Nails, og køre ud og hygge med min veninde Sarah bagefter…hun snakkede om kold rosé på køl og rugbrødsmadder, men jeg tror nu, jeg bare hopper på madderne. Alkohol behøves jeg ikke, fik rigelig i går ; )

Så denne uge her, kan jeg ikke klage over -selvom en billet til Beyonce jo heller ikke havde været af vejen ; )

Dejlig søndag – dejlige mennesker.

Kys

Rikke

6 kommentarer

 • Mie

  <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sarah

  Og så blev du alligevel overtalt til roséen 😂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ved ikke hvordan en 1/2 flaske til hver forsvandt – Det smagte jo af saftevand ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kat

  Jeg spiste på Canyona i torsdags og der var ikke høj musik, så nok fordi det var weekend. Men super god mad, deres pizzavar fantastisk.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja måske det var pga det, så må jeg prøve det igen ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette

  Hej Rikke
  Synes, det er på tide, at sende dig en lille kommentar, da jeg af og til følger lidt med i din blog. Har selv været udstationeret i Singapore, så det er ret sjovt at læse dine beretninger derfra, som både får én til at savne men i perioder (især når der er haze…) også får én til at være glad nok for at være tilbage i DK. Vendte tilbage for 12 år siden efter to år i Sinapore og ét år i Californien, så det føles som en evighed siden. HUSK at nyd tiden i Singapore – også, når det er lidt surt, ensomt og trist for pludselig skal du videre… Den største ulempe ved at være udstationeret – i hvert fald for mit vedkommende var – at man ikke selv bestemmer, hvornår man vil videre/hjem. Der er man blot en brik i virksomhedens spil, og som medfølgende hustru, er det jo bare at pakke alt (incl. børn) sammen og følge med…
  Så det lækre spisebord, som du har købt hos Kim 🙂 Har længe gået og kigget efter noget lignende, så jeg skyndte mig at bestille ét, som vi fik leveret i sidste uge – det er bare SÅ flot! Har selvfølgelig sagt til Kim, at jeg havde set det på din Instagram 😉
  Lige et lille fif til dig: du har en fed tøjstil, og jeg har lagt mærke til, at du ofte går i lange, smukke kjoler. Har for nylig fundet en side, som hedder ‘Braintree Clothing’ de har til huse i UK, men sender vist til hele verden. Nogle af deres styles er ret fine (en del er dog lidt for konservative for min smag) MEN – og her var det, at jeg tænkte på dig – de har nogle ret fine maxi kjoler og stoffet er lavet af hør, bambus og øko bomuld, hvilket jo er en fordel i fugtige og varme Singapore. Husker alt for godt følelsen af kunststof, som klistrer til kroppen efter bare en halv time udenfor…

  Anyway, ville bare sige ‘hej’ og ønske dig og din familie fortsat held og lykke som expats! FEDT, at du altid er så ærlig på din blog – RESPEKT for det!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SVEDIGE FUSSER. HESTELØB OG KOLDE FAD I BØGESKOVEN..