FINESTE SOMMERKJOLE..

NEMT HÅR ER FESTIVALS HÅR..

IMG_6821

TØMMERMÆNDS HÅR vi kender det alle, man vågner op dagen derpå, og det gør pænt naller i kraniet. Man kan ikke overskue andet end et trucker bad, og én gang tørshampoo fra COLAB. Hva´fa´en skal man stille op med garnet? Det ligner noget en skade, har lavet rede i.. Så er gode råd dyre.. NOT REALLY. I stedet for lommen fuld af guld, så skal du bare købe mine yndlings elastikker GLIDERS  (andre kan også dutte) og start med at vikle fra oven – træk håret lidt ud til siderne igennem elastikkerne, så det får lidt et tilfældigt look. 

Bella og M syntes jeg lignede en tosse, men jeg var nu meget godt tilfreds med det. Jeg havde set det hos hende HER da hun var til ELLE STYLEAWARDS – og følte den så meget, at jeg også lige skulle teste den af, da vi var I Tokyo.

Man er vel ung med de unge ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FINESTE SOMMERKJOLE..