KRØLLER ELLER EJ - JEG BLIVER LIGE HER..

NÅR MAN MANGLER EN MAND – ELLER IKKE..

Okay, jeg bandede mig selv langt væk, da jeg endelig havde fået bikset denne her nye bogreol ud af bilen, og op i lejligheden!! Fuck mig i røven. Ja den ser ikke så tung ud, men jeg lover jer, den var massiv !!! lort med lort på.

Min fynske stædighed gjorde, jeg i et snuptag fik den op ad trapperne, der var intet der kunne holde mig tilbage, den skulle bare op. Der er jo ingen til at hjælpe mig, så må jeg jo bare spænde balderne sammen.. Og op kom den .. Yaaaaay!

Vores lejlighed er i 2 etager, med en lille vinterhave på toppen – og med udgang til en tagterrasse. Reolen er købt i THE TRAVELLING BAND på Hellerupvej i 2900 // Tæppet og puffen er fra MAROKKO INDRETNING // Stolen er fra IKEA – og billedet er fra JUST SPOTTED …

Jeg er slet ikke færdig med lejligheden endnu, men har i dag fået købt planter til terrassen, den famøse bogreol og tallerkener fra SØSTRENE GRENE, det eneste der er noget pis, og som jeg ved, at M bliver stiktosset over, det er at de ikke kan gå i opvaskeren. Ikke fordi de er for fine, men de er for tykke, de kan simpelthen ikke presses ned i mellem de der “stikker dutter” som man normalt kan placerer dem i. Det er noget skod, og jeg er nu tvunget til, at stå og vaske op, med et totalt overskuds agtigt smil på læben og bare suck it up. For han kommer ikke til at gøre det, og jeg nægter at indrømme jeg har lavet en fejl ; )

Dagen er gået på hæld, og jeg sidder og dyrker mit hemmelige crush på drengene fra “Kurs mod fjerner kyster”.. haps. De er altså guf for mine øjne.. Gamle perverse kælling ; )

Jeg sidder og surmuler lidt, da der er et eller andet pikhoved der har sendt mig en mega latterlig kommentar på bloggen. Han læser slet ikke med normalt, for han kaldte mig “Anonym” hvilket jo ikke giver mening, når han skriver på MIN blog, men han havde åbenbart lige en kommentar til, hvad jeg fortjente og hvad jeg ikke fortjente.. Og at jeg burde rådne op i helvede fordi jeg kørte med UBER…

Well.. Må hans arme krympe – og hans røv klø, nu går jeg i seng..

Nat Nat Dannevang – jeg elsker dig sgu, også selv om du har enort dårligt sommervejr.

Mys fra havnen

XX
R

 

1 kommentar

  • Åh, ja – med stædighed kommer man langt. Og når man bor alene og må slæbe på egen hånd er det en nødvendighed (:

    – K

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

KRØLLER ELLER EJ - JEG BLIVER LIGE HER..