DE BEDSTE SHELLAC NEGLE ..

FINESTE SOMMERKJOLE..

HMDRESS

SUMMER MUST HAVES Jeg bliver simpelthen nødt til at tippe om denne fine sommerkjole, som jeg har købt fra H&M. Jeg har brugt den så meget, jeg har måtte købe en ekstra i frygt for, jeg ville slide den første op (grisk det er mig)..♥

STYLING Jeg har stylet den med en blonde top under, da jeg skulle i byen, med en læderjakke og stilletter. Så har jeg haft en t-shirt under og stylet den ned med kondisko – og så er den også blevet brugt med en stram stribet langærmet, og Birkenstocks til det lidt mere casual. Den er perfekt til alle events – også hvis man skal spise et stykke kage, så er der ingen der kan se det. Og det er altså win win situation. I hvert fald for mig ; )

Du kan finde den i sort HER og i Multi HER..

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DE BEDSTE SHELLAC NEGLE ..