7 BEAUTY FAVORITTER I MIN TOILETTASKE..

DE BEDSTE SHELLAC NEGLE ..

PRETTY NAILS er virkelig det vigtigste for mig. Det lyder super overfladisk, men det er det. Hvis mine negle ikke er flawless, så er det samme følelse jeg får, som hvis jeg ikke har fået et bad og så føler jeg min velvære er helt i bund.

Jeg fik anbefalet et neglested på facebook, i en pretty crazy gruppe jeg er med i som hedder “Skønhed – Plastikoperationer – Kosmetiske behandlinger – Hår” og man skal ikke være medlem af den, hvis man ikke er til billeder af bryster, som er på 1500 ml. For der er mange pat-billeder som man siger. Men der er altid mange gode anbefalinger – og da der var mange der anbefalede den samme pige, bookede jeg en tid hos hende. Nu har jeg været der to gange, og hun overrasker positivt hver gang ♥

Stedet hedder SPARKLING NAILS og hun hedder Heidi. Hun har ingen hjemmeside, og det behøver hun  heller ikke, da hun har masser af kunder, der kommer langvejs fra. Men hun har en Facebook side, som du kan finde lige HER – og du kan booke online lige HER.

Hun Bor:

Sparklingnails.dk
v/ Heidi Helt
Bispebjerg Parkalle 38
2400 København nv

Tlf.: 71728700
Email: HeidiJeanet@hotmail.com

Du kan altid sende hende en sms og hun svarer med det samme. Hun er sød, hun er dygtig og hun er klart et besøg værd, hvis man mangler en negledame med masser af kompetence ♥

Heidi og jeg, vi kommer i hvert fald til, at have en date, hver gang jeg er hjemme fra Singapore.

♥♥♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

7 BEAUTY FAVORITTER I MIN TOILETTASKE..