VERDENS FINESTE KJOLE FRA MUNTHE HVIS DU SKAL TIL BRYLLUP..

7 BEAUTY FAVORITTER I MIN TOILETTASKE..

FullSizeRender 2

Det er lang tid siden, jeg har skrevet om Beauty, og det er lidt en skam, for jeg elsker jo at skrive om det, og jeg bruger det jo stadigt. Så her de 7 favoritter jeg har pt. ♥

REAL PURITY – ROLL-ON DEO: Denne deo har jeg brugt de sidste par år. Først startede det med, jeg testede den, da vi lavede PR for dem som sælger det i DK. Efter der, har jeg slet ikke kunne skifte den ud. Den dufter let, men har ingen skidte-fy ting i sig. Den er crueltyfree skriver de selv, ingen artifcial tilsætninger. Og det kan vi jo godt lide.

ELIZABETH ARDEN – SKIN RENEWAL BOOSTER: Det er en super let serum, som jeg bruger under min dagcreme. Jeg har jo måtte skifte alle mine produkter til ansigtet, da jeg flyttede til Singapore, da luftfugtigheden er meget meget høj, og de første par mdr. der slog jeg helt vildt ud. Men denne her giver fugt til mit ansigt, og det har man virkelig brug for, når man lever i et land med så meget varme. FUGT FUGT FUGT. Det kan jeg ikke anbefale for meget.

AVEDA – DAMAGE REMEDY: OMG. Hvis man ikke kender den, så skal man klart give den et shot. Igen, mit hår bliver utroligt tørt, men ligesom ens ansigt har brug for fugt og pleje, ligeså har håret. Jeg brugte den også da jeg boede i DK, da føntørring kan været rigtigt skrapt mod håret. En life saver, hvis man gerne vil opnår Jennifer Aniston glansfuldt hår.

BEAUTÈ PACIFIQUE – SUPER 3 BOOSTER: Den har jeg ikke brugt i så lang tid, men resultatet indtil nu, er jeg super tilfreds med. Jeg har fået rigtig (rigtig) mange solskader i ansigtet, da jeg er udsat for sol 24/7 (jeg klager ikke) men det er utroligt hårdt for ansigtet. Derfor anbefalede min bryndame mig, at jeg skulle bruge denne creme. Den den både har Vitamin A og hjælper mod solbeskadiget hud, som man jo må sige, jeg har. Den første tid, må man kun bruge den hver anden dag inden man skal i seng, da huden skal vænne sig til det. Så lige nu, er jeg ved at bygge op, så jeg kan bruge den lidt oftere.

CLEAN AIR: Jeg er totalt afhængig af CLEAN´s dufte, de er lige mig. Jeg er kun til noget der dufter af frugt eller rent sengetøj, og det må man sige, deres dufte, dufter af. Jeg er til næsten alle sammen, de må bare ikke blive for tunge, så står jeg af og får hovedpine. Men det er der heldigvis ikke særligt mange af dem der gør. Og slet ikke denne ♥

EXUVIANCE – AGE REVERSE HydraFirm: En super god ansigtscreme, som opstrammer og giver fugt. Den er dejlig tyk og nærende i konsistensen, og fedter ikke. Hvilket er noget, jeg får spat af, hvis cremer gør. Den angriber alle områder, som udviser tegn på at ældes, og med mine 34 år på bagen, der må jeg nok indrømme, at jeg begynder at tænke på at forebygge rynker mm. Gisp!!!

ELIZABETH ARDEN EIGHT HOUR CREME – ALL OVER MIRACLE OIL: Jeg behøver ikke at skrive så meget, andet end jeg elsker denne olie. Jeg bruger olie hver dag på kroppen, det giver lige det ekstra glød til ben og arme, så man ikke render rundt og ligner en udtørret rosin – det er et must i min toilettaske også når jeg rejser. Den kan bruges i ansigt, på kroppen og håret. Plus den dufter af sol og sommer. Nams ; )

 

Det her er mine 7 BEAUTY favoritter, som jeg bruger lige nu, nogle bliver udskiftet hen ad vejen, og andre forbliver i under mine MUST HAVES ♥

Hvilken favoritter har i jeres skabe og skuffer, som i ikke kan leve uden?

2 kommentarer

  • Dejligt med beauty indlæg! Ved ikke om det er er fordi jeg er blevet ældre og har mere brug for forskønnende ting, men jeg sluger den slags indlæg pt 😉 Er også vild med Elizabeth Arden. Det dufter af klassisk skønhed!

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Mie

    Skønt med update på beauty-fronten! Det er altid dejligt at få kendskab til nye produkter og høre hvad der virker for andre. Kom endelig med meget mere af det 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VERDENS FINESTE KJOLE FRA MUNTHE HVIS DU SKAL TIL BRYLLUP..