5 GODE GRUNDE TIL AT DANMARK ER BEDST..

SNOT NÆSER. RÅ FISK OG HEKSE PÅ FAD..

IMG_5705

NÅR LYKKEN ER LIDT FOR HØJ så bliver man altid lige sparket lidt tilbage. Jeg vågnede i nat, med feber og en forkølelse, som var jeg Genral Dryptud. Jeg var så svag, at jeg ikke kunne bevæge mig, og helt alene lå jeg der, ensom og forladt. Med en mand i Geneve og en datter på Fyn.. Ej så slemt var det ikke, men følte mig lidt alene – Så hele dagen blev brugt i sengen, hvor jeg så CSI og kun rykkede mig, hvis jeg skulle på toilettet eller have noget at spise. Det sker bare hver gang jeg kommer til DK. Kroppen kan simpelthen ikke finde ud af det.. Det er for voldsomme temperatur forskelle, så kroppen går i chok og immunforsvaret får ned ; (

Her stod jeg, og min veninde kom til Skt. Hans hygge. Så da klokken var 15.00 besluttede jeg mig for, at jeg måtte stoppe min selvynk og hoppe en tur i IKEA og få shoppe lidt af det jeg manglede.. Jeg havde nemlig ikke noget ude bord, så vi kunne sidde og nyde aftenen – 1 time senere,  ankom jeg hjem til havnen, med dette skønne fold ud bord + stole  til den nette sum af 349 kroner  (plus det løse) Jeg kommer i hvert fald ikke til at mangle servietter de næste par år ; )

Men vi nåede det, og fik skøn sushi fra Stick´s – drak hyldeblomst, jeg kan jo ikke smage noget alligevel, spiste Napoleons hatte og fik drøftet livet. Det var meningen vi skulle se på bål, men lige som vi gjorde os klar til at gå ud, åbnede himlen sig, og JA som i jo selv har oplevet, så er det bare ikke stoppet igen.

M lander om lidt, men skal ud med drengene, så jeg vil hoppe i nattøjet og under dynen.. Jeg har lige et par CSI afsnit, jeg skal have høvlet før jeg skal sove ; )

Dejlig Skt. Hans til alle

XX
R

7 kommentarer

 • Hvor ser det skønt ud, Rikke <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Det kan godt være, du har været lidt småsyg og ikke følt dig helt i hopla, men hold da helt magle, du ser fandme bragende godt ud! 😉

  Jeg var med min mand og unger i Kbh.i dag og går forbi Skt. Petri, lige som du kommer smilende ud sammen med M – et virkelig handsome par, må jeg sige 😉

  Sol & sommer til dig!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ahhhhh hvor er du bare sød. Så håber jeg på, det var min kæreste jeg kom gående ud med – Ej du skulle da have kommet hen og sagt hej altså ; ) Godt nok havde jeg ingen stemme, men jeg kunne have givet en krammer ; )

   Dejlig søndag

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ha ha, ja det var M, du kom gående med 😉 I snakkede med nogle ved bordet, så ville jo ikke afbryde, og både mine børn og husbond ville nok også synes, jeg var lidt gak, hvis jeg stoppede en, jeg aldrig før havde mødt irl – bare lige for at sige hej 😀

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ahhhh. Ja det var vores venner. Han er direktør på hotellet, og de skulle faktisk være på Vej til Spanien, men deres fly var blevet aflyst – så de sad og fik lidt sjusser 🙂 Vi nåede lige at sige Hej til dem. Men utroligt du så os, for vi var der 2 min 🙂

   Det er da super hyggeligt. Jeg har sågar nødt en i Singapore, der læste med på bloggen:) elsker det …

   Dejlig aften

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • I Aalborg havde vi det lige omvendt: fra jeg stod op. kl. 12, til kl. 18.45 var der skybrud. Sådan nonstop. Og vi besluttede os for at droppe båltale med Peter Lund Madsen i Zoo, handle coloutsteg og slik og holde hjemmeaften. Og da vi kom ud fra Kvickly brød solen frem! Hjem i køler med maden, afsted til Zoo til bål, og hjem og lave aftensmad kl. 21 😀 Så fik vi nået det hele 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 GODE GRUNDE TIL AT DANMARK ER BEDST..