VIVA ESPANA. FRINGE OG LUFT I LUNGERNE..

KÆRLIGHED. SOFTICE OG KØD I KØGE..

SUNDAYS Så er hende her hentet hjem. Hun har brugt nogle dage hos sin mormor, og er blevet forkælet ved oldemor og oldefar også. Sikke en luksus at have så mange mennesker omkring sig, som elsker en helt ubetinget – Og en ting der er sikkert, det er, at dét har hun. Ved ikke om sådanne noget kan stige en til hovedet? Men lige nu klarer hun det nu meget godt ♥

M skal rejse i morgen, så vi ville gerne lige bruge aftenen sammen, da der nu går 1 mdr. før vi ser ham igen. Ideen lød ikke så slem, da vi satte os ned for flere mdr. siden og drøftede dette. Men jeg kan da godt mærke, at nu var ideen måske bedre på papir end i praksis. Men sådan er livet nogle gange, det er ikke en gavebod, og man kan ikke få i pose og i sæk.

Normalt når vi kører fra Fyn, så stopper vi kun lige hvis vi skal have benzin på. Men denne gang, der stoppede vi både i Korsør og så på store skibe – og køge hvor vi spiste aftensmad. Super hyggeligt. Maden var dog ingen succes, men det var hyggen til gengæld.

Så denne søndag, den skal bruges på sofaen i ske, og Bella bestemmer hvad vi skal se (igen) ; )

Kys

R

 

2 kommentarer

 • K

  Hvordan er det egentlig med Bellas engelske, når I er i Danmark? Du skrev i et tidligere indlæg, at hun også var begyndt at tale engelsk til dig. Slår hun automatisk helt over til dansk, når I er i DK eller hvordan?
  Nå, det er jo lige et sidespring fra dit oprindelige indlæg 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Nej det er da super relevant. Hun taler 100% dansk. Det er som om hun adapter til hendes omgivelser – åbenbart ikke når det er med mor og far ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VIVA ESPANA. FRINGE OG LUFT I LUNGERNE..