ALLE FORLADER MIG..

FYN ER FIN – HUMBLE ER TOPPEN..

IMG_5806

KÆFT HUN ER SØD.. på billeder altså Ej, det er gas. Hun er sgu meget nuttet, og jeg har nu efter 8 år valgt, jeg beholder hende ♥ sådan for altid. I dag har vi været i Humble ved Langeland. Vi kørte i morges fra Nordhavn mod 5800 new castle, for at hente min mor, og så videre mod Svendborg.

Min moster som også lever som expat-wife, hun var endelig hjemme, så derfor skulle vi besøge hende. Det er ikke så tit jeg får hende at se, vores liv de har ikke passeret hinanden i mange år, så da min mor fortalte, at de endelig havde deres eget sommerhus, så skulle vi selvfølgelig besøge dem der, ellers har de også levet i kufferter, lejede sommerhuse, hoteller etc. når de har været hjemme, og det kender jeg jo alt til, det holder bare ikke i længden.

Totalt idyl. Noget som man sætter så meget pris på, når man kommer fra Asien af. Der er det altså svært at opdrive sådanne en mark i Singapore. Som i helt umuligt. Billedet er taget i min mosters have, og det kriblede i Bella, for at få lov til at løbe igennem marken. Det er dog ikke deres marker, og bella havde kun små klipklappere med, så det fik hun ikke lige lov til. Jeg ved ikke hvad hun skal støde på, men det kunne morens nerver bare ikke lige holde til #kyllingemor

Vi havde det bedste timer der, og nød solen i ansigtet uden at blive stegt eller svedte tran. Jeg måtte dog vende snuden mod københavn igen, da vi havde spist aftensmad, kysset og krammet på hinanden. Jeg havde egentligt tænkt mig at blive og sove, men min influenza har udfoldet sig til en god gang pandehulsbetændelse (verdamt) så skal lige en tur til lægen og tjekkes. Jeg har før gået med mellemørsbetændelse i 8 uger, og 2 punkteringer af trommehinden. Det bliver et “nej tak” at skulle igennem det igen, der var jeg igennem helvede ; (

Så nu sidder jeg på havnen igen, uden mand og barn, og overvejer om jeg så er betegnet som Single? For i Singpore er jeg jo professionel housemaker – Single, with a child.  Da vi ikke er gift. Men nu er mit barn her jo ikke, så må jeg jo bare være “Single”..

Sommer kom an ; )

Sov dejligt
XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ALLE FORLADER MIG..