BATU BATU IM ON MY WAY..

TOKYO SHOPPING // OG ET FIF..

IMG_4750

TOKYO SHOPPING.. Jeg shoppede ikke så meget, som jeg gerne ville. For 1. pengepungen var lidt tom – 2. Bella var ikke på toppen, og hendes ide om at hygge sig med feber, involverede ikke at købe smukke ting til sin mor. Fair nok.

Sidste uge dummede jeg mig ekstremt meget – jeg er stadig mega sur på mig selv over det. Det sker ikke så tit, jeg mister noget – og når jeg gør det, så bliver jeg så ekstremt ked af det. Alle mine ting betyder noget for mig, og det er ligegyldigt om det er H&M eller noget fancy dyrt. Denne gang var det så noget fancy dyrt. Min julegave fra Bella og M. Mine Celiné briller.. Hulk.!

Kunne sparke mig selv i løgposen, hvis jeg da havde en.!!

Jeg har tænkt på de skide briller hele ugen, og været alle de steder, hvor jeg kunne have lagt dem. De er bare ingen steder – folk stjæler nemlig meget sjældent i Singapore, da straffen er SÅ høj for tyveri. Så det ville give mening, de stadig var hos min grønthandler, hvis det var der jeg havde lagt det. Men de var der ikke..!

Bare et eksempel: 14 årig dreng laver grafitti. Straf: 100 piskeslag. Så stjæler man nok ikke et par briller – så dør baby altså!

Dumt med dumt på.

Brillerne er udsolgt overalt i Europa, da de åbenbart er så “hotte”. Ingen gang i Singapore, kunne jeg finde dem. Verdamt. MEN i Japan er de sgu ikke så vilde med den model, da de har tiny små hover, og det er jo en stor dansk vikings held. Dobbelt op på lucky.

Brillerne kostede heldigvis det samme i Tokyo som de gjorde i ILLUM. Kunne næsten ikke overskue, hvis de kostede dobbelt så meget .. Men de røg i kurven, og det var også det eneste der kom med hjem – hvilket også bare er super fair ; )

Så nu skal jeg bare have købt mig en kæde til briller, så de ikke ryger nogle steder.. Haha.

Så lille fif. hvis man leder efter noget fra Celiné, som ikke kan findes i EU – så har de det måske i Asien..

Mys fra Singapore. Jeg vil hoppe i noget tøj. Jeg skal nemlig mødes med søde Tina Maria, som er på besøg i Singapore, med hende kæreste.

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BATU BATU IM ON MY WAY..