WE ARE OUTTA HERE..

TICK TACK…

IMG_5051

Vi har rundet 10 mdr i Singapore nu (who´s counting) og det er mig en gåde, hvordan vi kommet hertil så hurtigt. Denne tur har været vildere end childbirth eller noget andet jeg har oplevet. Jeg havde aldrig regnet med det ville være så hårdt – men jeg havde heller ikke regnet med, det ville gå så hurtigt.. Det er et mix af en cocktail af tid.. En sløret sti af tømmermænd og en bytur man har svært ved at huske det hele af. Måske har jeg fortrængt mange af de ting, der har gjort rigtig ondt i hjertet, og sat fokus på de ting, der har opløftet denne rejse. Men det føles super fedt, pludselig at stå på denne side. Mange tilflyttere kommer til byen nu her, og om nogle måneder, og pludselig er vi ikke de nye mere. Jeg håber jeg har lige så meget overskud og energi til at være velkommende som andre har været mod mig♥

Snart er det sommerferie, og når vi kommer retur til Singapore den 12 Aug. Så er det over 1 år siden, vi flyttede herud. 1 år siden vi sad i en lejlighed uden møbler, kun 1 seng, 6 tallerkner, bestik, glas, gryder og det var sådan set det. M havde skåret hele sin finger op med en kartoffelkniv, da han skulle åbne en værktøjskasse fra IKEA, så jeg måtte stå med det hele selv. Til tider forstår jeg stadig ikke, jeg har kunne overskue alt hvad der skete på så kort tid. Fra vi sagde JA til Singapore, til vi solgte huset til vores ting var pakket i en 20 fods container og afsendt. Der gik bare ikke længe. Vi solgte huset på 22 dage med mere end én villig køber. Det var så crazy!

Hende der købte vores hus, er aldrig flyttet ind, da hun ikke kunne sælge sit eget. Og det har gjort enormt ondt i hjertet at se det bare stå tomt ; (
Det har været vores hjem i 5 år og vi har (næsten) elsket det hvert minut. De billeder der er taget af huset nu, er med nogle møbler der bare er rykket ind for huset ikke står tomt, når det vises frem. Det ser slet ikke hyggeligt ud (sorry) men det gør det altså ikke. I kan se det HER men jer der har fulgt med før I ved godt hvordan det har set ud (hulk.) Det har så meget potientiale, så hvis man ønsker at bo i Hellerup, har en slat penge sparet op, har lidt håndværkere hænder, har lyst til at have borgmesteren som genbo, kendisser som naboer  så skal man altså kigge på dette hus ♥ Kagehuset er så fint.

Tak for alle jeres søde kommentarer og input til dette indlæg, jeg har læst hver og en, men har siddet på en Ø uden internet, så har ikke kunne svare. Jeg elsker når I kommer med jeres tanker og oplevelser, og jeg kan bruge hvert et svar ♥ Tak fordi I lytter. Tak fordi I gider læse med, om mit skøre og til tider kedelige liv. Tak fordi I ikke altid er enige med mine tanker – og også fortæller mig det. Tak fordi vi er i det her sammen – uden jer, var der ingen INSIDER blog – og så kunne jeg nok så meget “goes to Singapore” men det ville være enormt ensomt, hvis jeg ikke kunne dele det med mig.

Der var en der skrev til mig forleden dag “jeg får opfattelsen af, du ikke blogger så meget mere”??? Det var selfølgelig et spørgsmål der rungede lidt i mit hoved, for det føler jeg da jeg gør, jeg gør det bare mere på “hjertet der fortæller” end “hovedet der dikterer” Jeg kan ikke arbejde på andre måder. Så håber ikke der er for lidt updates. Men nogle gange kommer livet også i vejen.

For præcis 1 år siden, skrev jeg dette indlæg Luder eller ej og det fik nogle til at gå amok. Både på den gode måde, men også på den mindre gode måde…haha. Elsker rebels. Det er stadig meget sigende og meget relevant. Hvis du ikke fik det læst, så kig forbi når du har tid ; )

Dejlig dag Danmark

XX
R

3 kommentarer

 • Anette

  Nu spørger jeg lige ud af posen: Hvis du spoler tiden 10 mdr tilbage og stod foran at træffe den store beslutning om et expat liv i Singapore, ville du så vælge det igen? Hvis du havde den viden, som du har nu. Opvejer de gode dage alt det man sætter på standby derhjemme?

  Hvor længe skal I være afsted?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Anette

   Ps: Det er positivt ment, og kun af nysgerrighed fordi jeg selv står med det ene ben på vej – og med den anden hånd stærkt knugende om håndbremsen… 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Jeg ville KLART gøre det igen – det er den største oplevelse vi nogensinde får i livet – og selvom det er uber hårdt. Så ville jeg gøre det igen imorgen. Hvis i har muligheden, så skal i klart gøre det ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WE ARE OUTTA HERE..