BY THE WAY..

DECAFFEINATED OG NOGET OM NYE NEGLE..

FullSizeRender

Jeg har i 3 dage nu, haft en konstant migræne, som jeg har været rigtig bange for måske var tilbagevendende anfald fra min ulykke, hvor jeg slog hovedet.. Det har været ret hårdt det sidste stykke tid, da M har rejst meget, så det kunne jo godt være det. Det kan være yderst udfordrende både at skullle være mor, far, legekammerat, skolelærer, kok, rengøringsdame, kæreste og den bedste udgave af en mor, som jeg gerne vil være, så Bella ikke lider nogen afsavn, for hun skal ikke betale en “pris” her, bare fordi vi gerne ville rejse. Senere i hendes liv, kommer dette dog til at være en kæmpe gave, men tror ikke hun allerede kan se the big price ♥

Det hele er ikke så lyserrødt som det ser ud på de sociale medier. Der er mange konsekvenser og en pris man betaler, på en helt anden måde, end man gjorde i DK. Det skal så lige siges, at der også er 999 fede grunde til at gøre det, mange flere end de dårlige – også selvom det til tider kan  være, meget ensomt.

Nuvel, jeg ikke arbejder, kun på min blog og på mit eget lille projekt jeg sysler med, som jeg håber, jeg kan få noget afklaring på, når jeg er hjemme til sommer ; )

Men den her dumme migræne vil bare ikke gå væk, og den sidder og driller konstant, og gør mig til en træt gammel dame, med rynket bryn, hvis jeg da ellers kunne rynke, grundet alt den botox .. (HØ!)

Men jeg begynder at mistænkte den for, at det har noget at gøre med en beslutning jeg tog for 4 dage siden…. Ikke at DRIKKE KAFFE mere!!!!! NOOOOOOOOOOOO….. (!)

Jeg var hele tiden træt, og jeg var så afhængig af at få mine 2-3 kopper om dagen, at jeg kiggede på klokken nærmest hele tiden, for at se, hvornår jeg kunne drikke den næste kop. Det dutter jo ikke. Jeg skal jo ikke være styret af koffein, så er jeg ikke en skid bedre, end dem der sidder med en nål i armen. Bare fordi man har råd til at købe vin, er det jo ikke ensbetydende med, man ikke er alkoholiker. That´s a fact.

Så nu står den på cleanse, så min krop kan få det meget bedre – jeg tror faktisk, det er ret sundt, at få renset lidt ud. Det er dog ikke så kønt i toilettet, men out of sight out of mind, som man siger ; )

Så nu kæmper jeg mig igennem dagen, og håber på, jeg kan holde til min og M´s date night i aften.. Det er jo torsdag.. og det betyder DATE NIGHT ; )
Jeg er faktisk meget fan af dét dér date night, det er altså en god ide, for det gør bare, man ikke er fremmed for hinanden og man lige får en update på hver hinandens liv. For godt nok bor vi sammen, men vi har jo hver sin hverdag.. Min nok lidt colorfull end hans.

Som feks. jeg fik lavet negle i går.. Kan i lide dem? Jeg prøvede dem lige én gang til. Mine røde negle, driller mig lidt i denne tid, og selvom det gør umådeligt ondt i sjælen ikke at have dem, så må jeg indse at varmen og luftfugtigheden lige nu, bare ikke er til det.. Men hvis det skal være noget andet, så er de her ikke så skidte..#Everydaystruggle ♥

Ha´en dejlig dag når I vågner

XX
R

 

Har I husket at kigge forbi shoppen disse dage? FIND DEN LIGE HER.

3 kommentarer

 • Anette

  Hej Rikke. En kold tyrker på kaffen har helt sikkert en medvirkende effekt på din hovedpine. 1. Januar slog jeg op med Cola light, som jeg trofast har drukket siden mine teenage-år (er 38 år). Den første uge havde jeg vanvittige “abstinenser”, ja det lyder sindssygt, men det havde jeg altså!! Der gik ca 3 uger før jeg ikke savnede det mere, og vanen havde forladt min krop. Det føles SÅ dejligt, når man ikke længere føler trangen – så hæng i! 😉
  God bedring med migrænen, må være forfærdeligt i den varme. Lå selv i sengen sidste uge for nedrullede gardiner, en spand ved siden af sengen og bare det at gå på toilet krævede mængder af overskud. Så føler med dig! Den eneste trøst der er i migræneanfaldene er, at man ved det går over igen. Sølle trøst, men alligevel…
  God weekend dernede 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Ja den er altså ikke god, er du vimmer en buldrende smerte jeg har… Arghhhhh.. Men jeg kan se lys forenden at tunnelen, og det skal nok blive godt.. Det er jeg helt sikker på ; )

   Håber din migræne er gået væk <3

   XX
   R

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna

  Puuuha.. Sikke en omgang.. Jeg ved sgu ikke hvad jeg skulle stille op uden min latte… Held og lykke med det!!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BY THE WAY..