HIDDEN GEMS // INDIAN FEATHER COLLAR..

LEAVING THEM BEHIND..

Ja der var ikke meget Bali over drengen, da vækkeuret ringede kl 6.00 – så er det sgu back to black Som Amy Winehouse ville ha´sagt. M er hoppet på en flyver til Vietnam (tror jeg nok) og han returnerer først på fredag, hvor vi skal direkte til en kinesisk fest, én af hans ansatte holder.. Jeg er ret spændt (læs nervøs) på hvad vi skal have at spise. De sidste to gange, har menuen lydt på krokodille og kanin.. Vi kunne desværre (læs: løgn) ikke de to gange, men nu fortryder jeg det ret meget, da en af mine søde læsere skrev, at faktisk smagte godt.. Jeg har bare virkelig svært ved, at spise en krokodille… ; (

Any noodle. Jeg har efterladt de her to tøser, og det var lidt mærkeligt. Sidste gang, der rejste vi hjem til Singa sammen, men deres eventyr skulle fortsætte, og de skulle videre til Ubud og mange andre skønne eventyr..

Vi havde verdens bedste chauffør som hede Ibob Kadek – han har ikke nogen hjemmeside, men man kan finde ham på Facebook under det navn, hvis man mangler en sød chauffør, som ikke snakkede for meget.. Stine´s og min sidste tur, var et rent mareridt, da vores chauffør snakkede hele tide …. SELV DA VI SOV.. (eller jeg legede jeg gjorde) Var ved at blive sindssyg!!!

Men ham har han er et hit og ekstremt billig. Mener han tager ca 50 dollars pr dag..

Shoppen er ved at blive opdateret med nye lækre ting, jeg har fundet på min rejse, så husk at kig forbi LIGE HER.. Der kommer løbende varer på, og jeg har også købt nogle insane pæne pusletasker/strandtaske mm. Yaaaaay ; )

Dejlig dag DK

XX
R

4 kommentarer

 • AnnaRita

  Wauw Rikke, hvor er det bare nogle virkelig fine ting du har i din webshop! Er meget fristet af din fine giraf og elefant til mit kommende barn (lejekontrakten i maven udløber forhåbentlig 8.maj), men har også en lille aversion mod alt for lyserøde ting, selvom det er til en pige. Så any chance, at de næste dyr der kommer med dig hjem fra Bali, har andre farvekombinationer?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Næste gang, skal jeg nok tage nogle lidt mere neutrale ting med hjem. Der går nok ikke så lang tid, før jeg skal afsted igen ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Yay, glæder mig til at se taskerne

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   De kommer snart på, jeg skyder billederne denne uge ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HIDDEN GEMS // INDIAN FEATHER COLLAR..