DÈT DER MED AT VÆRE TAKNEMMELIG..

INSTA UPDATE / FUCK NU AF MED DE SKIDE BLOMSTER..


Cherry blossom 🌸 Man kunne fristes til at tænke “Fuck nu af med de blomster, fra den skide kirkegård, vi har set dem” (jeg har tænkt det selv)… Men de her er nu ikke fra en død mands hvilested, de er fra Japan, hvor jeg skal hen næste mdr. M har lige booket billetter til os 🎎🎌 og Jeg glæder mig helt psykopatisk – bucket list ✔️ Jeg har altid gerne ville til Japan – og specielt Tokyo hvor vi skal hen.. Bella mener, det er grundet de gode shopping muligheder, og jeg måtte returnerer med en “sikke noget vås” kommentar, med måske 5% usandhed i min stemme 🙈😜 

Ej, Japan har bare altid været en ting, jeg gerne vil opleve med min familie, og det får jeg endelig lov til.. Opturen over, at bo i Asien..man er bare tættere på alt.. Vi er også ved at planlægge en tur til Australien, den er nummer 2 på min liste 🙌🏼 #feelinglucky

Så Jeg tager imod med kyshånd, tips og tricks til Tokyo, hvor jeg skal bruge 4 dage med min lille familie.. 🙌🏼 Sushi coming up 🍣 #travel #tokyo #japan #bucketlist 

3 kommentarer

 • I skal på Tsujiki fiskemarked, som er verdens største! Det starter psyko tidligt om morgenen, men er så meget det værd!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mie

  Så ik skælde sådan ud på Mr. M 😂😂😂😄😘

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ingen gode tips herfra desværre, men giiid jeg skulle svælge i sushi 😀 God tur.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DÈT DER MED AT VÆRE TAKNEMMELIG..