LEAVING THEM BEHIND..

DÈT DER MED AT VÆRE TAKNEMMELIG..

IMG_3293

Hver dag, der prøver jeg at fortælle Bella, hvor heldige vi er, for det liv vi har i Singapore – og for det liv M giver os, og vi skaber sammen. Man glemmer tit alt det gode, og husker kun på alle de sure ting (mig incl.) Man dvæler ved fortiden, og glemmer nutiden..

På de 4 gange jeg har været på Bali, der er jeg altid taget der fra, med et lille “minde” i hjertet, og det er uden det skal lyde corny, for det hader jeg selv. Men det plejer som regel at være noget med børn, der efterlader et spor. Børn er desværre som oftes et “værktøj” som kan bruges, hvis man skal ramme folk på følelsescenteret. Der foregår simpelthen en udspekuleret crime i Seminyak hvor jeg bor, hvor bander bruger børnene til at gå og samle penge sammen, fra turister, hvis hjerter bløder, når de ser dem. Men pengene går bare aldrig til de børn, de ryger lige i lommen på de hér mennesker. Grrrrrr.!

IMG_3292 IMG_3291

Selvom man godt ved, at det er scam, så kan jeg altså ikke lade være med, at falde for denne lille pige – og så skulle i have set hendes 2 ældre søstre. Hold nu op, de var også lige til at kysse på ♥ Det er nok den indre mor i mig, der spiller mig et puds, for jeg kan simpelthen ikke stå for dem. Så selvom jeg siger, jeg ikke vil have flere børn, så kunne jeg altså godt tage hende her med hjem. Hun er simpelthen for cute..

Vi, os og vores børn, vi er simpelthen så heldige vi har et så godt liv, det burde alle have, for alle børn skal have et godt liv, de fortjener intet mindre… Derfor at der vigtigt for mig, at Bella forstår og værdsætter, alt det hun har. Altså det er uden det bliver alt for religiøst eller noget. Men det er også sundt at få et “nej det må du ikke få” eller “nej det har vi kke råd til”. Det skader ingen børn.

Jeg var ekstremt forkælet da jeg var lille, for mine forældre prioriterede altid min bror og jeg, selv hvis de kun havde 50 kr, så blev de delt 25 til hver, og så ville de hellere selv undvære. Jeg havde altid de nyeste Dr. Marten´s støvler. 507 Levis jeans med matchende jakke. De smarteste trøjer fra ROCKY (hvis nogen kan huske H&M´s gamle mærke) og en ordentlig gang hårlak i pandehåret, så det lignede, jeg arbejdede for Mc Donalds.. (Ohhhh GUD!) det har jeg altid været taknemlig for, for jeg ved hvad det har krævet for dem, at nå derhen..

Men det er jo ikke alt.. For hvis man fjerner alt det materielle, hvad er der så tilbage? Hvis vi ikke har kærligheden til og for hinanden, hvad har vi så?? Hvad har vi så tilbage?? Ikke andet end et stort ekko, når døren bag os lukker, og vi står helt alene… Jeg har altid haft enormt meget kærlighed, og har altid følt mine forældre har elsket mig.

Derfor er det vigtigste for mig, at Bella ved, jeg elsker hende – også selvom hun er urimelig – en lille snot unge (hvilket hun er til tider) en forkælet diva (også ofte)… ikke altid kan få legetøj eller andet – det vigtigste for mig er, at hun ved jeg har hendes ryg når det gælder.. Som i altid! Jeg vil nødig se den person, som tør lægge sig ud med min datter og #hendesløvemor – for selvom det er en voksen person, så er de aldrig for store til at ligge ned..  Så skulle man se psykopat mor på et bræt.. (indsæt emoji: der kan karate)…

Man er aldrig gladere end sine børn, og det ville jeg ej hellere nogensinde være. Jeg har oplevet børn, der ikke havde det godt, eller kunne trives i deres eget sind – og stå som mor til sådan et barn, det må bare tage glæden for livet, helt ud af en. Det håber jeg aldrig, jeg skal opleve ; (

IMG_3289

Men se hende lige ♥ hun er da ikke til at stå for.. Så sød altså. Mit hjerte smeltede helt. Har tænkt på hende siden jeg så hende, håber hun får et godt liv, det fortjener hun ♥

Vær taknemlig ♥

XX
R

 

 

 

4 kommentarer

 • Julie

  Kære Rikke. Tak fordi du er så oprigtig, fordi du ikke lægger skjul på at lovet som blogger ikke kun er glam og glitter og tak fordi du giver os læsere en sandt indblik i dit liv.
  Du er i den grad min yndlingsblogger og tjekker flere gange dagligt om der er nye historier fra dig:)

  Nyd solen i Singa – i DK har vi en blanding af sne og regn!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Smadder godt og vigtigt indlæg! Det lyder som om du har hjertet på rette sted (ikke at jeg tvivlede på det, er så fellow-fynbo). Men hvor er det dejligt, at du vil lære din datter taknemmelighed, og give hende, al din kærlighed. Det er lige præcis sådan en mor skal være, det er jeg helt sikker på 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Hvor er det fint og rigtigt skrevet! Har også altid tænkt at vi ikke rammer helt skævt med masser af kærlighed til min datter, så hun altid ved at hun kan komme til os, lige meget hvad, og så lære hende taknemmelighed for og ydmyghed over, at hun i bund og grund er utroligt priviligeret.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lisa Marie

  Det er så dant at man aldrig er gladere end sine børn ❤
  Hvis du ved at du ikke skal have flere børn og alligevel føle moder hjertet bløde, så er der jo meget frivilligt arbejde man kan lave eller give til for at hjælpe børn der ikke har det så godt. Måske er sådan et fadderbarn noget for jer..?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LEAVING THEM BEHIND..