TUNGE TANKER..

COTTON ADDICTED..

Det er jo ingen hemmelighed, at jeg i Dec 2015 fik lavet mine bryster. Ikke noget i dem, men bare et lille kærligt løft ; )

Det har resulteret i, at mine bryster sidder præcis der, hvor de aldrig har siddet før – sådan lidt teenage agtigt, og jeg elsker det. Jeg har aldrig kunne købe BH´er, for de har altid været for små i cup´en og for store i omkredsen. Jeg havde 65DD og det var næsten umuligt at finde. Og jeg har altså selv solgt understøj og var med til at starte Stella McCartney lingeri i DK, så jeg har lidt en ide om, hvad jeg snakker om.

Så derfor er jeg så hulans glad for, og mega taknemlig overfor for min skønne kirurg Flemming fra Akademikliniken, for han har skabt de smukkeste bryster som gør mig ekstremt glad. Og det gør jeg nu, kan nøjes med, at gå med disse Calvin Klein sports bh´er, med næsten igen hold, hvor jeg før, næsten skulle have en kran og hejseværk med. For det var et håbløst projekt, jeg ikke kom til at vinde.

Så da jeg var hjemme nu, der købte jeg 4 nye, da jeg allerede har 3 her i Singapore. 3 sorte og 1 grå. Så nu er der lidt nyt til barmen. De er bare nemme at have på, og kræver ikke så meget, og de holder det de skal, og når man bor i 35 grader konstant, så skal det være noget, der er lidt let og ikke kræver så meget og man kan ånde i.

Jeg har købt mine i Magasin city og Wunderwear Airport.

Find dem HER, HER og HER..

♥♥♥

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TUNGE TANKER..