FIND MIG PÅ SNAPPY :)

COLORS OF THE RAINBOW…

Tiden flyver når man er i godt selskab. Solen skinner, og maden er alt for god. Vi har det godt, nyder hinandens selskab, og dvæler ved den skøre tanke, at vi mødes i Asien – og jeg i det hele taget, bor her. Jeg er så vanvittig taknemlig for, at de har gidet at rejse 13 timer fra DK, for at være sammen med lille mig.
Dagene flyder sammen til én, og vi kan ikke klage. Vi er rykket over på mit yndlings hotel TS SUITES – hvor jeg bor hvér gang jeg er i Seminyak. Vi har Rooftop, infinitypool, udsigt over byens tage og den bedste betjening man kan ønske sig. Det eneste sted – og det eneste tidspunkt, hvor jeg føler mig som en dronning .. Haha.. Snart er det hjem til hverdag og leverpostejsmadder …!

Dagene er gået med et besøg på Potao Head, udflugt til diverse strande ved ULUWATU, spist enormt store mængder af acai bowls – så jeg tror, jeg snart groer et frugttræ i mavsen, med alt det “grønt” jeg har konsumeret 🙌🏼🍇🍌🍓.. Hvis man besøger Seminyak, så skal man spise morgenmad/frokost hos SHELTER, Cafe Organic eller SisterField alle tre vanvittigt gode options til sund morgenmad eller lunch.. Vi har nærmest levet der. Og det er uden pis.. 

Min Snap har været en lille tøjte, og jeg har ikke vidst, at det KUN var mine venner der har kunne se den.. Grrrr.. Men nu er den sat til offentlig.. Det var lidt æv, for den har faktisk været meget sjov 😉

Find min først SNAP HER
Møs

Rikke 

4 kommentarer

  • Haha okay så ser jeg lige du har skrevet det her indlæg med snappen.. Flot.. Nå men nu må vi se om der kommer noget snart så 😛

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hvor ser det bare lækkert og dundt ud :P, Det kommer jeg til at spise meget af til sommer <3

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FIND MIG PÅ SNAPPY :)