BUMBUM OG MOR ON TOUR..

MED HJERTET..

Tiden render hurtigt ud, når man er i godt selskab ♥ Men vores dage i DK er kommet til en ende, og udsigten til godt hurtigt internet er i sigte. Vi sidder i morgen på dette tidspunkt på Singapore Airlines tilbage til Singapore, og desværre til haze IGEN! Indonesien er åbenbart allerede nu, gået i gang med at brænde palmeolie marker, og det er nu så slemt, at det har fået opmærksomheden fra selve Leonardo DiCaprio. Nogle gange kan flere millioner mennesker, snakke for døve ører. Men når en celeb kommer ind i billedet, så er der (desværre) flere der lytter. Så vi håber på bedring nu. Så både aber og elefanter, og alle andre eksotiske dyr, kan overleve.

Min sidste dag i DK, skal bruges på en helt speciel måde. Jeg skal nemlig ud og overdrage en check til Ronald McDonald Børnefonden. og det er noget, jeg har set meget frem til, jeg lavede et samarbejde med KUDIBAL og Bloggers Choice, hvor jeg fik lov til at designe mit eget tørklæde – jeg håber, jeg kan holde mine tårer inde. Sidste gang der gik det ikke så godt, og denne gang, der har jeg Bella med, så det bliver ekstra følsomt, når man står med sit eget barn. ♥

Men husk at følge med på @Rikkemay der opdaterer jeg billeder i løbet af dagen.

Dejlig dag
XX
R

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

BUMBUM OG MOR ON TOUR..