CRUISING IN THE STREETS..

BUMBUM OG MOR ON TOUR..

Når man bor i Singapore, og ikke har bil, så kan man godt blive lidt rastløs til tider. Jeg har været vant til at køre 7000 km om mdr som sælger – og pludselig sidder jeg her, og er stavsbundet til en uber, bus eller MRT.. Det funger ikke i mit system. Jeg er født med bezin i årerne.

Jeg er fra Fyn for dælan altså.. ; )

Derfor var både Bella og jeg optursagtige, da vi fik lov til at låne en Ford Mustang de dage vi var på Fyn. M er ikke helt stolt, men Bella og jeg deler begge glæden for smukke biler, og det kan man altså ikke tage fra os.. Moren elsker også hurtige biler.. Bella er mere på æstetikken og om der er varme i sæderne. Hun bliver ikke svær at tilfredsstille.. haha.. ♥

Det er jo mega nørdet, at en pige går op i biler, jeg kan i hvert fald huske, at M var pænt pinlig over mig, da jeg sad til en af vores første middage med hans meget ældre, meget successfulde venner, og Jeg sad og underholdte om hvad jeg vidste om biler – de har fået sig en god billig griner over bondetøsen, der lige var kommet ind med firetoget. Heldigvis, var den ene af konerne chefredaktør for Bil Magasinet, så hun syntes ikke jeg var helt tosset, tror jeg ; )

Kan huske da jeg boede i USA, der var Ford Mustangen en totalt cruiser – som man cruiset op ad Route 66 i – intet rush, ingen steder man skulle nå, igen tid der dikterede hvor hurtigt. Man var bare ét med vejen. Sådan en bil er lidt en udfordring, når man på de danske veje og byer ikke bare kan cruise rundt, der er man mere tvunget til Kør.stop.kør.stop.brems.kør så det har udviklerne tænkt over, og fremstillet en model der er mere passende til bykørsel. Der er bare stor forskel på de amerikanske landeveje og bykørsel i Nyborg.. Der er ikke så meget “lige ud” veje man kan køre på. Så skulle det lige være landevejen fra Langeskov til Odense.. Men der er så meget politi at man aldrig bare ville få mulighed for, at give den fuld gas. I know ; )

I forhold til de amerikanske udgaver af Mustang er der en lang række markante ændringer, som især handler om teknik og mekanik – som har stor indflydelse på køreegenskaber og hvordan den forurener. Noget som man virkelig burde tænke over, når man køber ny bil, og noget jeg er ret vild med, de har gjort så meget ud af ved denne bil. Her i Singapore, der må man kun køre 10år på på vejene, så skal bilen sendes til ophuggeren. De vil slet ikke have forurening, derfor de gør det så umuligt/dyrt at eje en bil her.

 

Noget jeg lagde mærke til der havde været under kærlig behandling og  “on it´s game” var bremser og affjedring. Det lagde jeg med ét mærke til, da jeg satte mig ind i bilen.. Efter jeg er blevet mor, så er jeg blevet lidt mere bekymret når jeg har Bella i bilen. Jeg er ikke bare mig selv mere, jeg har også et kæmpe ansvar for et andet lille menneske. Så da jeg blev spurgt om jeg ville låne en racer måtte jeg lige tænke twice og google lidt om bilen.. Men da jeg så der var arbejdet ekstra meget med bremsetøjet, og der var varme i sæderne (tjek), Aircon (tjek), killer anlæg (det vigtigste af alt), Mustang logo når man starter (Bellas yndlings). Så var jeg ikke længere bekymret.
IMG_1972

Det blev til mange gode timer på vejene med Justin Bieber der blæste ud af højtalerne. Solen skinnede, der var kaffe i kruset, Bella ved min side – og kun os der bestemte destinationen. Men hold fast det er fedt, at se folk kigge sådan. Alle de “thumbs up” vi har fået, det har været epic. Bella følte sig som en rockstjerne. Og specielt da vi cruiset på Fyn, der var der ekstra mange You go girl  håndtegn kastet vores vej ; )

Jeg blev spurgt om jeg ville lave et interview med en person, som jeg så rigtig meget op til. Jeg kunne ikke komme i tanke om andre end Bella, for hun i min verden den sejeste pige på denne jord. Alt det hun har været igennem de sidste 10 mdr. og hvordan hun har taklet det, det er helt utroligt. Jeg er så stolt af hende ; )

Min stemme er helt fucked, da jeg jo kommer fra 38 grader til 5, så bliver man altid syg. Det er ikke en Win Win, men sådan er det bare har jeg fundet ud af ♥

Vi havde snakket lidt om hvad man kunne stille af spørgsmål, men hun ville helst have, jeg bare fandt på noget, for så kunne hun bedre svarer.. Hun er jo for sød altså … Se videoen lige HER …

Ps. Hold kæft man lyder som en klyde på video.. Krummer tæer..haha..!

 

 

Samarbejde: Bilen er lånt af Ford, men tankerne er vores egne♥

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CRUISING IN THE STREETS..