PURPLE RAIN AND ALL THE MADNESS..

INTENTIONER OG REALITET..

FullSizeRender 2

Computeren var pakket, og jeg havde så mange gode intentioner om jeg skulle blogge hver dag fra Bali. Men realiteten var, at vi simpelthen havde det alt for sjovt – og alt for dårligt net.. Grrrrr.!! Direkte hetz mod mig, er når der er dårligt net. Troede jeg var den eneste der havde det sådan, men heldigvis ved min svigerfar, hvad stabilt net betydet. Vi er de to patetiske tosser, der render rundt på en klippe, for at fange net.. Haha.. Nørder.

Noget som også pisser mig helt vildt af, er når nogen/noget går ind på min Instagram og begynder at slette folk, og har addet en masse reklame… Grrrrr!! Så hvis nogen er blevet slettet, så er det altså ikke mig. Flere jeg kender, har fået overtaget deres profiler, men der har de simpelthen slettet deres billeder, og skiftet deres password. Så nu har jeg skiftet min kode, så de ikke kan komme ind på den igen.. Biiiiiiiiitcheeeessss…!! Don´t fuck with my social life ♥

; )

 

4 kommentarer

 • Michelle

  Wauw hvor finder man din kjole og sandaler?

  Godt du har kunne ændre dit password, så du har kontrol igen 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Kjolen er mit eget lille hemmelige projekt. Jeg løfter snart sløret for det ; ) Sandalerne er på bloggen med link ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Den er da så vild den kjole og den vil jeg også gerne have.

  Hvis du så også kunne lave en i sort, sådan lidt batik-agtigt. Så JA TAK.

  Jeg går bare ud fra, at du designer, nogle syer og så sælges de i en webshop.

  Hvad har jeg vundet?

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

PURPLE RAIN AND ALL THE MADNESS..