JUST AN ORDINARY MONDAY.. MY ASS!!

ER DU TIL LIDT LUMMERT??

FullSizeRender

INSTAGRAM Hvis du er til lidt lummert, så følg med ovre på min nye Instagram profil. @danish_housemaker_in_singapore. Jeg har tit så mange sjove ting her fra Singapore, som jeg gerne vil dele – og tit føler jeg, at dem der følger mig på @Rikkemay, ikke helt synes jeg er så sjov der..(They are so wrong…haha..) Så tænkte jeg, at jeg ville lave en profil, som kun er til fis og ballade, og med alt det jeg undrer mig over herude. Og det er altså en del  ; )

Så håber i har lyst til at følge med – men jeg advarer Jer. Det bliver lummert ♥ grunden til jeg hedder det, jeg gør – er fordi, da vi var i banken for at lave en konto til mig, der kaldte bankmanden mig “Professionel HouseMaker”.. Pikhovede!!!  Så tænkte jeg ville tage lidt pis på det. ; )

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

JUST AN ORDINARY MONDAY.. MY ASS!!