TIDEN FLYVER NÅR MAN ER I GODT SELSKAB..

THESE BABIES ARE MADE FOR WALKING..

IMG_0209

Jeg vil lige slå et slag, for mine nye sandaler. Jeg har aldrig købt sko med snørre, da jeg ligner en rulleskinke der er strammet alt for meget ind. Men disse fra SAM EDELMAN er som en drøm. Plus der er ekstra bløde såler, så du ikke få alt for ondt i hælene – det er ikke så godt, for sådan en som mig, som har metal i benet. Så jeg går meget op i mit fodtøj – og disse er perfekte. Faktisk alle deres sko har bløde såler indvendigt, og det gør altså at man kan gå til verdens ende.. Eller næsten ; )

Sandalen er fra deres nye SS16 kollektion, og jeg gav ca 180 dollars for dem 900 kr. Hvilket er en ret fair pris ; )

Sam Edelman

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

TIDEN FLYVER NÅR MAN ER I GODT SELSKAB..