ER VI EGENTLIG SOM VI VISER OG UDGIVER OS SOM??

ENSOMHED.. ELLER HYGGE I STILHED..

FullSizeRender

Denne uge, står nærmest på, at være “alene og forladt”. Ej det lyder værre end det er. For jeg knus elsker at være alene. Altså om aftenen. M har 30 ansatte fra Australien her i Singa, hvor de har team møde og coach forløb (tror jeg nok). Så han har haft en super travl uge, og når der er sådanne nogle uger, så kan man ikke stille krav – så siger man bare “ja-okay” når han siger, han ikke kommer hjem. Det er vores fordeling her – og jeg har nok ikke så meget at skulle have sagt. Og det kommer helt forkert ud, for der er intet undertrykkelse i det, han ved alt for godt, man ikke kan holde en nyborgpige nede (jeg kan nemlig karate). Om jeg så kunne tæmmes og holdes nede, så ville han aldrig gøre det, for det er han slet ikke typen der ville gøre – jeg tror faktisk han sætter pris på .. det er dog uden at sige det.. at jeg er lidt sådan lidt kuk kuk, jeg holder meget godt balance i regnskabet ; )

Når jeg er alene hjemme, så bruger jeg de fleste aftener på at se tv i sengen. Det er dét bedste jeg ved. Vi har Netflix (dansk og amerikansk), DR1, TV2, 600 tv kanaler, dansk boks hvor vi kan se alle danske, svenske, norske kanaler + appleTV. Så jeg mangler ikke noget, det ville være synd at sige. Der kan man jo igen snakke om at integrerer sig, jeg ser nok ikke meget andet end dansk fjernsyn. Det er i hvert fald ikke meget lokalt tv jeg ser, lad os sige det sådan. Slet ikke nu hvor hazen er væk. Thank god ; )

Klokken er 21.28 der er Modern Family på flimmeren, jeg er alene, her er helt stille og ingen der forlanger noget af mig. Ingen der snakker til mig, og ingen der tager kontrol over hvad vi skal se. Kun mig – og mig igen. Problemet er bare, når jeg er alene, så “keder jeg mig” så ekstremt, så det kompenserer jeg for, ved at spise. Eller bare snacke lidt, som jeg kalder det. Jeg har snart slidt gulvet op fra sofaen til køleskabe, og der er bare ikke noget af det jeg har lyst til. Skabene er tomme. Ecco ecco.!!
Jeg startede med et æble.. lidt gulerødder, en skive agurk, lidt strimler rødpeber.. Men who am I kidding. Jeg har jo lyst til lakridser, chokolade, skum pingviner og alle de goodies, jeg havde købt inden vi skulle rejse, som M var så sød at glemme på flyveren fra Kbh til Frakfurt. Skumle skumle. 

Hvorfor er det altid sådan. Man har aldrig noget, når man craver det.. Er så desperat, at jeg er så tæt på at sætte tænderne i en gang smeltechokolde på 85%. Man ved bare, det smager super harsk og der vil gå mindst et døgn, før man kan smage andet end brændt kakao igen. Men jeg må nøjes med klidekiks og ostehaps, så bliver jeg da ikke fed af alt det sukker.. Selvom det pt. ville være ret rart ; )

Så jeg vil hoppe under dynen, og prøve på, at glemme min sukkertrang – ellers har jeg altid nogle halspastiller i natskuffen. Sukker er vel sukker ; )

Favorit serier som jeg har set i 2015;

1.Making a murderer – Netflix serie

2. Modern Family – Netflix

3. The Jinx – HBO

4. Entourage

5. SUITS

6. Sex and the City (den ser jeg hvert år)

7. FRIENDS (den ser jeg hver dag)

♥♥♥

XX
R

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ER VI EGENTLIG SOM VI VISER OG UDGIVER OS SOM??