FORVENTNINGER. REALITET OG SAVN..

BLÅ BALDER. STIVE NIPPLES OG EN ANELSE YNKELIG..

OLYMPUS DIGITAL CAMERA          Processed with VSCOcam with b1 preset

Familien er kørt til Hornbæk, og jeg er “efterladt” her på hotellet. Planer er blevet ændret, da Bella selvfølgelig fik feber…!! Tror hun er ligesom sin fætter, når tingene går lidt for stærkt, og der er lidt for mange planer og aktiviteter, så slår feberen ind. Så for at hun kunne slappe lidt af, og hygge med sin far og resten af familien, så hoppede de mod “Nord”. Byrotte som jeg er, blev jeg her og har planlagt, at jagte nattelivet med mine “partnes in crime” Birgitta og Heidi, nu hvor chancen bød sig for lidt alene tid – troede egentlig vi ville blive de eneste der vågede os ud, men det ser ud til at være forkert, da vi fik det sidste bor på fiskebaren.

Jeg ved ikke om det bliver vildt, eller om vi er i seng ved midnat – og jeg har faktisk heller ikke noget tøj at tage på. Valgmuligheden står imellem sweatpants og sneaks eller jeans og sneaks. Har pakket absolut ingen ting, kun comfy tøj – troede jeg ville finde noget på Udsalg, men det skulle da være en løgn. Så jeg skal godt nok være krea, hvis jeg ikke skal ende med røven bar. Men måske det også er en underholdning i sig selv. Specielt med den kulde…Hvad sker der lige for at det føles som minus 700 grader. Er du vimmer, jeg har blå balder. Yiiiks.

Tror det bliver meget godt at komme lidt ud, jeg har jo ikke kommet så meget ud med veninder, da alle har haft planer og grundet mine nye nødder LÆS HER. Det er dog blevet til en date med Kat på den lokale Italienske i Gentofte. Men det gik da heller ikke stille for sig, de søde unge mænd som arbejder der, kom så sødt og spurgte hvad vi lavede til dagligt, for vi måtte da være modeller..Haha. Modellervoks, JA. Modeller…Det bliver et Nej. Men vores aften var reddet, plus vi fik en flaske vino gratis – så var det bare en skam jeg var i bil. Æv ; )

Sjovt, man ønsker fred og bare at være sig selv, men så sidder man her på hotellet og alligevel får lidt dårlig smag i munden, og lidt ondt af sig selv. For følelse af at være ensom trænger sig på, og den bider lidt i hjertet. Man skulle næsten tro jeg skulle have mens, så ulidelig jeg er i dag.. Haha. Det må drikkes væk♥

Nu vil jeg hoppe i bad, så kan det være at jeg driver kulden og det ynkelige ud af kroppen.

Dejlig aften

XX
R

Årets mest læste indlæg er dette, passer måske meget godt til stemningen idag ; )

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

FORVENTNINGER. REALITET OG SAVN..