ELVIRA I HAVE A CRUSH ON YOU..

THE BIRD HAS LANDED..

FullSizeRender 2

Mr M landede i DK i går kl 6.42 – med 13.30 på skjoldet, og hans 5 flyvetur på en uge, ankom han glad til STAY. Jeg havde dog ikke sovet hele natten, da der var et hold unge drenge, der havde fået lov til at holde julefrokost..!! Skumle Skumle..! Og ikke nok med, de var så frække at spille så højt – så blev jeg ingengang inviterede med. Det er jo bare ultimativ dårlig stil, det ved alle ; )

VI havde ikke tid til at slappe af, så M fik et langt bad. En kop kaffe og en frøsnapper fra Emmery´s, og sammen kørte vi hele turen til 5800 Nyborg for at hente musen, som havde turnerede fynsland, de sidste par dagen, mens jeg prøvede at komme mig (LÆS HER).

BELLA Efter hun var hentet, måtte vi vende snuden mod Hørsholm, hvor vi skulle til hendes kusines fødselsdag og hele 34 gæster ankom. Det var lidt ligesom en konfirmation – både med antallet af gaver og gæster. M havde glædet sig så meget (det havde jeg selvfølgelig også) til at se sine venner og familie. Han var jo ikke med hjemme i Oktober, da vi var her, så for ham, der havde han næsten ikke set dem i 5 mdr incl. sin moaaar. Alle drenge savner jo sin mor også selvom man er snart 41 så bliver man aldrig for gammel til at savne hende ; )

ME Jeg er stadig på toppen, og har ikke haft synderlige smerter, noget som jeg er utroligt taknemlig for. Om det bare er sådan det er, eller om min kirurg har været ekstremt dygtigt, det vides jo ikke. Men lige gyldigt hvad, så er jeg bare mega glad. De begynder at se ikke så firkantet ud, og hævelsen fortager sig hen ad vejen. Jeg var lidt bekymret til at starte med, for man ved hvad man har haft, men man ved bare ikke hvad man får, og jeg var ikke helt klar på firkantet barn – det var alligevel lidt for moderne ; )

I DAG Står den på julefrokost i tivoli med vores venner, og det er noget vi har set frem til i meget meget lang tid. Jeg skal dog ikke drikke, men jeg kan også sagtens have en fest, uden at drikke, det har jeg bevist flere gange. Og hvis jeg kender M ret, så når klokken slår 19.00 så er Askepot klar til at blive puttet. Den Jetlag den er altså bare en bitch for hårdt. Jeg føler først nu, at jeg er ved at være tilbage på toppen, søvn mæssigt.

GAVER Vi har endnu ikke købt nogle julegaver, så det skal også klares i morgen. Bella er hos Farmor og Farmor, så vi har lige nogle timer, hvor dette kan blive klaret. Vi har skåret ned på gaver i år, da det jo ikke er helt gratis at komme hjem fra Asien, men lidt skal vores familie alligevel have. Til næste jul må jeg ønske mig, et flyvende tæppe ; )

Dejlig 4. Advent

XX
R

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

ELVIRA I HAVE A CRUSH ON YOU..