SEE YOU ON THE FLIP SIDE ; )

IM STILL HERE OG NOGET OM NYE B……

SAM_3057

Jeg er her endnu. Men vi har været så forfærdelige jetlagged denne gang, og jeg har absolut ingen ide om hvorfor, og hvad der har ændret sig.! Bella blev også syg efter vi ankom til DK med maveonde, så den skulle vi også lige over.

Men nu er jeg her, og jeg er endnu engang tjekket ind på STAY og skal være her til den 23 Dec. Jeg er jo ankommet til DK før M, da han havde arbejde, og rejser til både Beijing og Hong Kong, han lige skulle have afsluttet. Men grunden til jeg er her, er faktisk fordi jeg i morgen kl 7.15 skal et smut over broen og besøge Akademikliniken, og deres rigtig dygtige kirurg Flemming. Flemming og jeg, har været i dialog det sidste halve år, da jeg havde en ting, jeg rigtig gerne ville have ham til at se på.

Da jeg kom i mine pre-teenage år, og vor herrer skænkede mig et par bryster, gav han mig faktisk et par ret store af slagsen, som til flere af drengenes begejstring fra 5A på Birkhovedeskolen, og hele vejen op i vores mere “voksne” teenage år. Blev disse skabninger beundret og anerkendt, af den mere mandelige del af min omgangskreds ; )

Men da jeg så blev gravid med Bella, tog jeg faktisk ikke særligt meget på – mellem 8-9 kg, hvor jeg stadig er overbevist om, at de 7 af dem sad på mine bryster, for de blev ekstremt store. Men da jeg var færdig med at være gravid, og tyngdekraften tog sin nedadgående gang – ja så blev de sgu lidt mere triste at kigge på, end som i deres “ungdom”. Jeg har i mange år levet med dem, og hvordan de har artet sig, og prøvet at finde en balance i at leve med dem. Men jeg har ikke rigtig kunne finde derhen, hvor roen om min krop, kunne findes.

Så derfor har jeg det ordsprog der hedder. If it is broken – Fix it ♥ Jeg er ikke selv til store bryster, så jeg skal ikke have noget i dem. Til M´s store fortrydelse (sikkert) Intet fyld, ingen “poof” effekt. Jeg skal “bare” have et brystløft. Et brystløft, så de kommer tilbage på plads, og evt. i en lidt mindre form, end hvad jeg havde før. Så sødt som Flemming nu sagde “Du har meget meget smukke bryster Rikke, de er bare blevet en anelse lange) Haha. Det har jeg sgu respekt for.

Operationen, skal som sagt foregå i Malmø i morgen, hvor jeg skal møde ind til briefing kl 7.15 – så håber jeg på, at Mr. Flemming kan lave nogle yderst pæne og passende bryster til mig, og jeg igen, kan finde roen i kroppen, og dens udseende, for hvis vi ikke hviler i vores eget “hus”, så kan man ikke lukke andre ind ; )

Jeg har samarbejdet med Akademikliniken mange gange, og for mig, er det den bedste løsning, så jeg kan føle mig tryg og i sikre hænder. Operationer som denne, går jo kun ud på tryghed. Jeg ville aldrig lade nogle opererer på mine bryster, hvis jeg ikke følte mig 100% sikker. Det kan jo ikke gøres om. Dette skal lykkes i første omgang. Så 7.9.13 det håber jeg på.. Ret meget, faktisk ; )

Jeg skal nok komme med nogle updates derfra og husk du kan se med på Instagram @RikkeMay og Snapchat RikkeMay – ja altså. der kommer ikke nogle boobies billeder, så i drengen, kan godt blogge off allerede nu ; )

Wish me luck

XX
R

13 kommentarer

 • Camilla

  Good luck, håber du bliver glad for resultatet,
  julehilsner fra Camilla

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ønsker dig al mulig held og lykke og er sikker på resultatet nok skal sidde lige i skabet

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Tusinde tak – jeg er også spændt på resultatet ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Iben

  Ser frem til at høre om resultatet. Jeg overvejer selv og få gjort mine mindre (85E) nu. De sidder umiddelbart pænt efter en graviditet men vil gerne have dem mindre. Hvor meget koster dit indgreb? Hvis det er ok at jeg spørger om det .

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det må du bestemt. Det koster ca. 40.000 kr ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette

  Du er sej, jeg håber ikke at det gør lige så ondt som en bryst forstørrende operation ! Jeg er slet ikke i tvivl om du bliver glad for det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Rikke May

   Det gør det heldigvis ikke .. Thank god. Sorry. Men den smerte tror jeg ikke jeg kunne klare. ; )

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åhh smukke – jeg kommer forbi og mysser dig på panden når du vågner. Er også i Malmø i morgen <3
  KRAM

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bettina

  Har haft og har det præcist som Du beskriver -før meget pæne store beundringsværdige bryster -nu efter to børn slatne teposer :-/ jeg drømmer også “kun” om et løft , glæder mig til at høre om dine nødder!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • B

  Good luck! Forstår dig fuldt ud – mine ligner sgu heller ikke sig selv efter graviditet og amning ha ha. Jeg lever med dem – men kan sagtens forstå, at du vælger at få gjort noget ved det, når det generer dig.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SEE YOU ON THE FLIP SIDE ; )